2777
2789
عنوان

شغل بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 7531 بازدید | 52 پست
اونکه آره مخصوصا با این قانون مضخرف که یازدهم و دوازدهم باید ترمیم معدل کرد 🙁منم دیگه حس و حال درس ...

اره واقعا پشت کنکور موندن دیگ جایز نیست خیلی سخت شده 

نمیدونستم حق تحصیل ندارن 

به نظرم بهورزی از پرستاری بهتره سختی کار نداره حقوقشم برابره یا اختلاف کمتری دارن ولی اگه قصد رشته های تاپ رو داری بیشتر فکر کن اما فرصت خوبیه 

عزیزم تاپارسال ۱۱تومن بود وشوهرم حتما باید شغل دوم میداشت امسال ۱۵شده بود که انصراف داد

میگن اگه کسی انصراف بده باید تمام هزینه هارو برگردونم

شوهر شما اینکار روکرد؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مجردن؟؟

نه متاهله دوتابچه داره دخترش دو سالشه ۹ماه مرخصی زایمان داشت بعدهم بهش پاس شیرمیدادن ۱۱میومد خونه پیش بچش .اسی به نظرم حتماااااااااا فرصت رو از دست نده به خدا دوستم ارشد زبان داره بیکاره همش میگه کاش میشد بهورز شم .انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری 

اره ولی درعوض برای خانم خیلی خوبه حقوقش درحد معلمه اما خیلی راحت ترمخصوصا روستاباشی فقط مراقبت سالمن ...

اره واقعا برا خانم عالیه سختی کار نداره دقیقا 

آزمون و مصاحبه اش سخته به نظرتون؟

روستای ما خانم بهروز هست چندین ساله هست احتمالا تا آخر اینجا باشه 

البته اینجا جمعیت زیاد داره، چند تا روستا دیگه هم زیر نظرش هستن کلا تا ساعت 12 هست با ماشین میره خونه ش شهرستان فاصله 20 دقیقه ای داره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
استخدامش چیجوریه با دیپلمه تو روستا فقط میشه ؟

من دقیقا نمیدونم

فقط شنیدم شرط سنی داره و دیپلم میگیرن

البته فکر کنم کارشناسی هم بگیرن ولی ی رشته های خاصی هست

بازم بپرسی بهتره

فقط برای ادامه تحصیل و اینا خواهرتون یا شوهرتون اقدام نکردن؟؟

این پستتون رو الان دیدم نه اقدام نکردن ولی یادمه یکی ازهمکاراشون گفتن داره میره دانشگاه دیگه نمیدونم چه جوریه