2777
2789
عنوان

شغل بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 7074 بازدید | 52 پست
حتماا برو تو روستای ما هست زنه حقوقشم خوبه هم تو روستا هست هم هزینه رفت و امد نمیده خیلی خوبه براش ا ...

خیلیا بهم میگن خوبه برو ولی با چندتا بهورز صحبت کردم میگن بده و امکان تحصیل ندارن و باید همش تو روستا باشی و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟!!خانوادمم میگن اما من دو دلمبخدا نمیدونم منکه آنقدر بدم میومدکه حتی پیگیری نکردم فقط تنها چیزی ...

اره واقعا از پشت کنکور موندن بهتره همه ی دوستام یا قبول شدن یا مشغول یه حرفه ان 

اگه برامون بگیره در کنارش میشه خوند برا کنکور از بیکاری بهتره به نظرم 

ممنون گلم

جدی؟!!خانوادمم میگن اما من دو دلمبخدا نمیدونم منکه آنقدر بدم میومدکه حتی پیگیری نکردم فقط تنها چیزی ...

آره بومی خیلی مهمه چون باید به منطقه واهالی شناخت داشته باشی.دوسال اموزش با حقوق داری حتی اگه موقع آموزش جایی نداشته باشی بهت خوابگاه میدن 

اره واقعا از پشت کنکور موندن بهتره همه ی دوستام یا قبول شدن یا مشغول یه حرفه ان اگه برامون بگیره در ...

اونکه آره 

مخصوصا با این قانون مضخرف که یازدهم و دوازدهم باید ترمیم معدل کرد 🙁

منم دیگه حس و حال درس خواندن ندارم

خودش توکرونا رفتیم دبیرستان 

فقط سال دوازدهم حضوری بود 

آنقدر که این ۴ یا ۵ سال تو خونه بودم افسردگی گرفتم

منم دوستام یا دانشگاه رفتن یا پشت کنکور موندن که البته وضع مالیشون توپه و عده دیگه هم رفتن دنبال کارای دیگه مثل آرایشگری ،تتو،ناخن و...

آخه من شنیدم اجازه تحصیل نمیدن و اینکه تو کنکور سهمیه ۵ درصدی برای پرستاری دارن

من از پرستاری متنفرم

آره بومی خیلی مهمه چون باید به منطقه واهالی شناخت داشته باشی.دوسال اموزش با حقوق داری حتی اگه موقع آ ...

مرسی عزیزم 

خیلی خوب راهنمایی کردی❤️

امیدوارم موفق باشی🌹🌹

۴۱ کیلومتر

وای خیلی کمه فاصلتون نیم ساعت راهه تاشهرحتماااااااا ثبت نام کن ازکاربرا بپرس تهران تامحل کارشون چندساعت راهه.استخدام شدی وام میگیری ماشین میخری راحت رفت وامد میکنی من خواهرم باحقوقش با وام الان هم خونه داره هم ماشین 

اها ممنون گلم برا آقا نمیصرفه حق داشتن

اره ولی درعوض برای خانم خیلی خوبه حقوقش درحد معلمه اما خیلی راحت ترمخصوصا روستاباشی فقط مراقبت سالمندداری چون خانم باردار ونوزاد کمه 

خیلیا بهم میگن خوبه برو ولی با چندتا بهورز صحبت کردم میگن بده و امکان تحصیل ندارن و باید همش تو روست ...

ولی بنظرم تو این دوره این شغل خوبیه 

تو از هر قشر شغلی  بپرسی شغلی که تو کار میکنی خوبه یا نه میگه نه حتی اون پزشکش بگیر تا معلم و مهندس و ....