2821
2789
عنوان

حاجت مهم

410 بازدید | 78 پست

سلام عزیزان دلم میخاد تو اینجا هرکی ک حاجت مهم داره بهم بگه تا براش ی سوره یا صلوات یا هرچی ک ب دلم افتاد براش نظر کنم بخونم انشالله ک حاجتتون براورده بشه شماهام منو دعا کنید حاجت منم براورده باشه بحق امام حسین   

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الهی خیر ببینی

دعا کن پسرم برگرده خونه و عاقل و سربه راه بشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفا دعاکن ازمون اموقبول بشم کارای مهاجرتمون جوربشهبراتون ده صلوات فرستادم

باش نفس چهل تا توحید ب نیت حاجتت میخونم انشاذله ک خبر خش بهم بدی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

برای شفا بیماری تقریبا لاعلاج یا سخت علاج که ۱۵ ساله درگیرشم 🙂🤍

الهی عزیزم ب نیت شفاعتت گلم چهل تا حمد میخونم

سلام دعا کن طلبمون به زودی زوووود و سریع پرداخت شود ممنون

چشم عزیزم ۱۴ تا ناد علی میخونم برات

عزیزم برام دعا کن ب آرامش روحی و روانی برسم و عین قبل بشم هر روز افکار وسواسی دارم اصلا معنای زندگی ...

باشع عشقم سوره نوح رو برات میخونم خودتت هم بخون خیلی ارامش میاره

چشم شما هم برامن دعا کن درحال طلاقم هر چی خیر ومصلحته خداست برام اتفاق بیفته

انشالله ک هرچی صلاح هست همون بشه عزیزم دلم ۴۰۰ تا ذکر یونسیه برای گره کارت میگم

الهی عزیزم ب نیت شفاعتت گلم چهل تا حمد میخونم

ممنونم عزیزم 

چقدر دل مهربونی داری نمی‌دونم چطور جبران کنم 

نمی‌دونم حتی حاجتت چیه اما انشالله توام به خواستت برسی و شیرینکام بشی به نیتت صلوات می‌فرستم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز