2777
2789
عنوان

حاجت مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 78 پست

ممنون عزیزم خیر دو عالم نصیبت

نمیدونی چقد اذیتیم و داریم زجر میکشیم

تو رو خدا و قرآن دعا کن از ته دلت اونایی که در حقمون ظلم کردن الهی که امشب سرشون بیاد و خدا تو کاسشون بزاره و انشالله زور و قوتشون رو خدا ازشون بگیره و من و عزیزانم خلاص و در امان شیم از شر و ظلمشون💔😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ممنون عزیزم خیر دو عالم نصیبتنمیدونی چقد اذیتیم و داریم زجر میکشیمتو رو خدا و قرآن دعا کن از ته دلت ...

باشه عزیزم غصه نخور ایشالا ک پس بدن ظلمی رو ک درحق تو خانواده ات میکنند بحق شیش ماهه امام حسین

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلشع قلبم برای فروش خونت سوره مومن رو میخومنم برای گرع کارت هم ۳۱۳ صلوات نذر مادر امام زمان میکنم

ممنون عزیزم اجرت با خدا انشالله حاجت روا بشی ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
باشه عزیزم غصه نخور ایشالا ک پس بدن ظلمی رو ک درحق تو خانواده ات میکنند بحق شیش ماهه امام حسین

ممنونم عزیزم فداتم خانوادم ن چون یکی از اعضای خانوادم خودش خیییییلیییی در حقمون ظلم کرده دعا کنه همه ی اونایی که در حقمون ظلم کردن بمیرن الهی 😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...