2789
عنوان

حاجت مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 78 پست
مرسی عزیزمخدا خیرت بدهمیگن دعا در حق همدیگه بیشتر میگیره

ار نفس

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام میشه برا حل شدن کار دادگاهی شوهرم و برادرم دعا کنید خدا بهترین و براتون رقم بزنه

باش عشقم حدیث کسا میخونم قلبم درست میشع غصه نخور

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام امسال کنکور پزشکی قبول بشم رتبم عالی شهاسمم فاطمسواست صلوات می‌فرستم

باش عشقم برات چهل تا حمد میخونم

ممنونم ازتون منم براتون حمد میخونم

مرسی عزیزم

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم مخصوصا مامانم و من و خواهرم حل شه و انشالله به آرامش و راحتی و دل خوش خدا بهمون بده😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
چشم نفس حتمان براش ده تا حمد میخونم عزیزم مرسی دعا خواستگارم خب باشه برم خونه بخت

انشالا هرچی به صلاحته🙏

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

تو رو خدا و قرآن خیلیییی دعام کن انشالله که من و آجیم شغل دولتی با حقوق خیلی بالا نصیب من و خواهرم بشه و تابستون امسال بریم و خیلی خیلی زود رسمی شیم انشالله😭

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و بدی و ستم  کردن سرشون بیاد هر  چی سرمون آوردن و انشالله این ظالمایی که در حقمون ظلم کردن دیگ زورشون به مورچه نرسه چ برسه به من و عزیزانم 💔😭😭

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و بدی و ستم کردن سرشون بیاد ...

باش نفس گریع برای چی بسپار بخدا خودش جوابشون رو میده شک نکن صبر خدا چهل ساله ما بنده ها صبر نداریم عزیزم برات حتمان حدیث کسا میخونم قوی. باش قشنگم

تو رو خدا و قرآن خیلیییی دعام کن انشالله که من و آجیم شغل دولتی با حقوق خیلی بالا نصیب من و خواهرم ب ...

باشه عزیزم حتمان براتون چهل تا حمد هم میخونم

تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله مشکلات و گرفتاریای من و عزیزانم مخصوصا مامانم و من و خواهرم حل شه و ...

حتمان  حتمان حتمان برات دعا میکنم گلم