2789
عنوان

حاجت مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 78 پست
بارداری سالم و کامل داشته باشم به زودی💚🥺

انشالله عزیزم برات دعای توسل میخونم بحق مادر امام زمان خدا خودش هرچی برات صلاح هست بهت بده

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ممنونم عزیزم چقدر دل مهربونی داری نمی‌دونم چطور جبران کنم نمی‌دونم حتی حاجتت چیه اما انشالله توام به ...

فدات بشم قشنگم وهمچنین

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خیر ببینیدعا کن پسرم برگرده خونه و عاقل و سربه راه بشه

چشم عزیزم انشالله ک خدا خودش سربه راهش بکن ب نیت برگشت و عاقل شدنش تا ده روز سوزه مزمل میخونم برات دیگ هرچی خیره همون بشه گلم

چشم عزیزم انشالله ک خدا خودش سربه راهش بکن ب نیت برگشت و عاقل شدنش تا ده روز سوزه مزمل میخونم برات د ...

چشمت سلامت

انشالله هزار برابرش برگرده به زندگی خودت

منم برات هفت تا آیت الکرسی میخونم

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

چشمت سلامتانشالله هزار برابرش برگرده به زندگی خودتمنم برات هفت تا آیت الکرسی میخونم

ممنون عزیزم فدات بشم قشنگم

برای منم هر چی به دلتون افتاد بخونید بهم بگید چی بودممنون

برای خاسته دلت زیارت عاشورا میخونم عزیزم

چشمت سلامتانشالله هزار برابرش برگرده به زندگی خودتمنم برات هفت تا آیت الکرسی میخونم

نمیدونم چرا ب دلم افتاده پسرت سر ب راه میشه شک ندارم‌ولی میدونم زمان میبره داشتم سوزه مزمل رو میخوندم بخدا ب دلم افتاد گفتم‌بهت بگم‌عزیزم‌غصه نخور درست میشه

نمیدونم چرا ب دلم افتاده پسرت سر ب راه میشه شک ندارم‌ولی میدونم زمان میبره داشتم سوزه مزمل رو میخوند ...

ممنون عزیزم 

انشاالله

خدا از زبونت بشنوه 

انشاالله خدا مراد دل خودتم بده

عزیزم میشه دعا کنی پسرخالش پولشو بده هیچی لباس نداره هی پیامم میده میگه به خالم بگو به پسرش بگو پولمو بده،بخدا لنگ دو تومن پولم

اجرت با اقا صاحب الزمان «عج»

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

ممنونم نیتم ظهور امام زمان بود.حاجت رواباشیدان شاالله

فدات قلبم انشالله

ممنون عزیزم انشااللهخدا از زبونت بشنوه انشاالله خدا مراد دل خودتم بدهعزیزم میشه دعا کنی پسرخالش پولش ...

الهی بگردم ایشالا ک خدا خودش کارشو درست بکنه ب خدا هرموقع سرسجادم باشم براش دعا میکنم نمیشه ازش شکایت بکنی ک پولشو بده

الهی بگردم ایشالا ک خدا خودش کارشو درست بکنه ب خدا هرموقع سرسجادم باشم براش دعا میکنم نمیشه ازش شکای ...

ممنون عزیزم

نه عزیزم با هم میرن سرکار یکم بدحسابه اینم رو این پول خیلی حساب کرده

برام دعا کن قبول بشم رشته ای که میخوام ❤⛅

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/