چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو
بستگی با شخصیتت و اطرافیانت داره من کلا حرف هیشکی برام مهم نیست آدم آزادیم هستم از چیزیم نمیترسم کسی ...
من حرفاتو دیر فهمیدم دختر ترسویی بودم هیچ چالشی رو توزندگیم امتحان نکردم ومثل سگ پشیمونم و تمامش برمیگرده به چرت و پرتهایی که به خورده ما دهه شصتی ها دادن
من حرفاتو دیر فهمیدم دختر ترسویی بودم هیچ چالشی رو توزندگیم امتحان نکردم ومثل سگ پشیمونم و تمامش ب ...
بابت این موضوع واقعا متاسفم عزیزم سعی کن ازین به بعد برای خودت زندگی کنی به خودت برس ورزش کن هنوزم دیر نشده با یه آدم مناسب هم برو تو رابطه یا ازدواج کن به تیپ و قیافت اهمیت بده
من حرفاتو دیر فهمیدم دختر ترسویی بودم هیچ چالشی رو توزندگیم امتحان نکردم ومثل سگ پشیمونم و تمامش ب ...
خانوم جان ربطی به دهه ی شصت و نودی نداره منم شصتی هستم...اما همیشه سعی کردم وسعی میکنم لذت هایی که خدا حلال کرده رو ازش نهایت استفاده رو ببرم و خداروشکر راضی ام..سوءتفاهم نشه خدا به هرکسی عقل داده استفاده میکردی که حالا اینجوری پریشون نباشی.هنوزم دیر نیست خانومم.بعضیا بالاتر از سن شماهستن وخداروشکر چه ازدواج های عالی کردن بخدا دیدم که میگم..نیازی به انتقام نیست که بخوای ضربه ای بدتر به روح و روان خودت بزنی وخدایی نکرده به مرز خودکشی وافسردکی حاد برسی
خانوم جان ربطی به دهه ی شصت و نودی نداره منم شصتی هستم...اما همیشه سعی کردم وسعی میکنم لذت هایی که ...
عزیزم وقتی کیس مناسب نبود برام چجوری از لذت ها استفاده کنم؟خودمم گشتم هرچی وامونده و درمونده و بوگندو بود نصیب من شد مسجد میرفتم مهمونی میرفتم هیچی به هیچی
عزیزم وقتی کیس مناسب نبود برام چجوری از لذت ها استفاده کنم؟خودمم گشتم هرچی وامونده و درمونده و بوگند ...
ماشاالله خودت خانومی پخته ای...اول که برا دختر همه کِیسی میاد این از این...دوم یعنی همشون بدو به درد نخور بودن؟همه داغون بودن؟؟اینو بدون هیچ انسانی هیچ انسانی کامل نیست کامل مطلق فقط وفقط خداست..یچیز دیگهای هم هست ادم هرچی سنش بره بالاتر بیشتر ایراد میگیره و توقعش بیشتر میشه..من یه دوستی داشتم میگفت فقط وفقط کارمند بهترین خواستگارا رو رد کرد بخاطر کارمند.خلاصه توی سن ۴۰وخورده ای با کارمند ازدواج کرد خب کارمند هم معتاد چقدر دعواشون شد بحث سروصدا خلاصه مجبور شد زندگی کنه چون بعد عروسی باردار شد..اینارو میگم که اولا ناامید نشی دوم هیچکسی کامل نیست متأسفانه خاله ی من خیلی بینهایت خواستگار داشت اونم چه خواستگارایی از هرکدومشون یه ایرادی میگرفت تا اخرسر اون شد بخت ونتیجه ی ایراد گرفتناش...خودت حواستو جمع کن چشماتو باز کن یاعقل ومنطق برو جلو