2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید لطفآ

35 بازدید | 3 پست

از لحاظ روحی داغونم ب دلایلی ک نمیشه گفت حس میکنم برای درمانش ب کسی نیاز دارم اما نمیدونم کجا باکی ک بتونه تشخیص بده چرااینجورشدم و راهکاربده ک باید چیکار کنم !!!نمیدونم روانشناس می‌تونه کمکم کنه مشکلم به اون ربط داره یا نه اما سایتی نمی‌شناسید ک آنلاین بشه بااینجور آدمادرمیون بزارم؟

عزیزم اینجا همه کوه دردن ، طبیبم خدا 

من واقعا نمیدونم چجوری باید کمکت کنم 

ولی اینو میدونم خودت اولبن کسی هستی که باید قدم برداری ، مشاور  وسایت و ... هم همینو میگن 

امیدوارم حال دلت به زودی روبه راه شه🌹

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزم🥰❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕