2777
2789
عنوان

کوتاهی قد😔

15034 بازدید | 61 پست

سلام وقتتون بخیر من پسر هستم ۱۹ سالمه قدم ۱۷۰عه .خیلی بابت این موضوع ناراحتم.اعتماد بع نفسم ندارم نمیتونم وارد رابطه ای بشم ..چون همه سلیقه های خانوم ها قد بلنده .بابت همین واقعااا ناراحتم روشی پیشنهادی قرصی دارویی میشه بهم پیشنهاد بدید اگه خودتون یا اشنایانتون نتیجه گرفتن به منم بگید؟

البته خودم دوتا دارو پیدا کردم 

یکیش پودر هست مدت زمان اثرگذاریش ۹ ماهه 

یکیش هست قرصه مدت زمانش ۲ ماهه ولی میگن بالاس ۱۰ سانت میشه افزایش قد داشت .بنظرتون راسته.بگیرم؟

شما از این پودر قرص مصرف کردید؟ 

پودر گلشا

قرص جنرال وی ای پی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم به دکتر مراجعه کنید و در مورد این روش های غصروف سازی برای قد که در اینستا هست سوال کنید و کلا شاید بتونن لاهی برای کمک بهتون بگن

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

نمی‌دونم این قرص و داروها تاثیر دارن یا نه ولی خب ورزشهایی که قد رو بلند می‌کنه انجام بدین ، چون فکر کنم شما هنوز تا دو سال دیگه قد بکشین ولی خیلی کم ، اما با ورزش بیشتر بلند میشین

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

اینا تاثیر ندارن.  چون سن رشد شما گذشته. 

قد۱۷۰برای یک اقا معقوله. 

دخترها هم توهمات دارن و الکی براخودشون خط کش میذارن. 

یه اقا پسری بود قدش فک کنم ۱۵۵/۱۶۰بود. 

شهید بهشتی درس خونده بود،  حافظ قران و به شدت پسر مودب و اقایی بود. بابت قد رد میشد ولی الان خداروشکر ازدواج کرده. با کسی مثل خودش. 

قد شما نرماله و نگرانی نداره بنظرم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من روششو میدونم میتونی تا ده الی ۲۰ سانت تضمینی رشد کنی

به منم بگو داداشم رشد کنهههه

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

من روششو میدونم میتونی تا ده الی ۲۰ سانت تضمینی رشد کنی

برای بچه ها هم میشه استفاده کرد؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

من پارتنرم 204

خودم 167 

گاهی واقعا بخاطر اختلاف قد اذیت میشم 

ولی خب 😂🙂 

آدم فقط باید عاشق باشه 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308