2777
2789
عنوان

کوتاهی قد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 15052 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینه ک دستاشو ببندی پاهاشو بکشی🤣🤣🤣 خدایا منو ببخش

آی دلم نمیاد 😂

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

فقط میتونم بگم این پودر و دارو که گفتی رو حتما با تجویز یه پزشک معتبر استفاده کن خدایی نکرده مشکل ایجاد نکنه و اینکه قد ۱۷۰ اونقدرها هم کوتاه تیست روی اعتماد به نفست کار کن و برو دنبال یه مهارت که هم علاقه و استعداد داشته باشی هم بتونه برات پولساز باشه 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
دستاتو ببندی ب جای بعد به یکی بگی ک پاهاتو بکشه هر روز ده دقیقه این کارو کنی اخر سال ۲۰ سانت اضافه م ...

با اینکار ستون فقرات جدا میشن که.روشی مناسبی به نظر نمیاد 

کلسیم دی خیلی روی قد تاثیر داره، اگه حساسیت به کلسیم نداشته باشی، از ورزش های کششی استفاده کنید و از ورزش های بپر بپری مثل طناب زدن....  دوری کنید چون تراکم استخوان میاره و قد رو کوتاه میکنه، حتمی یه دکتر خوب برید ولی نمیدونم سن ۱۹ سال برای افزایش قد دیر شده یا نه 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

کلسیم دی خیلی روی قد تاثیر داره، اگه حساسیت به کلسیم نداشته باشی، از ورزش های کششی استفاده کنید و از ...

قرص کلسیوم برای زیر ۱۸ خوبه من صفحات رشدم بسته شده...مطمئنید از این موضوع که پریدن باعث کوتاهی میشه؟ چون من هرجا دیدم  گفتن که باید ورزشای پرشی انجام بدی طناب بزنی 

قرص کلسیوم برای زیر ۱۸ خوبه من صفحات رشدم بسته شده...مطمئنید از این موضوع که پریدن باعث کوتاهی میشه؟ ...

پریدن رو صدرصد چون خودم ۱۷۰ قدم بود میخواستم چهار سانت کوتاه بشم رفتم دکتر ورزش بهم گفت طناب بزن تا میتونی، الان قدم ۱۶۸ شده و وقتی رفتم دوباره دکتر و قدم رو گرفت از خوشحالی داشتم پرواز میکردم 

یکم خودتون فکر کنید به این موضوع وقتی طناب میزنید استخوان ها فشار میاد بهشون و مهره ها درهم و فشرده میشن وقتی پاهاتون روی زمین قرار میگیره بعد طناب زدن یا پرش این حرکت باعث

میشه به مرور زمان فاصله ی بین مهره ها کم وکمتر بشه و قد چندسانتی کوتاه بشه، ولی ورزشهای کششی بین مهره هارو فاصله میندازه و افزایش قد میاره چند سانتی، کلسیم هم برای تمام سنین عالیه اگر حساسیت به کلسیم نداشته باشن