2777
2789

دیشب کلی گریه کردم مامان و بابام سنشون بالاعه مامانم پا درد شدید داره نمیتونه زیاد راه بره 

خیلی دلم میخواد برم پیششون 

ولی شوهرم منو نمیبره در عوض هر یک روز در میون باید بریم خونه مادرشوهرم با اینکه توی یک شهریم ولی شب باید حتما بخوابیم اونجا 😭مگه من دلم ندارم... مگه من مامان و بابا ندارم....

خیلی دلم گرفته

چه بیشعوره سوهرت

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب به شوهرت ایناروبگو

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم نرو خونه مادرشوهرت

بگو خودت که نمیذاری برم خونه مامانم پس خونه مامانت هم پامو اونجا نمیذاریم

به شرطی بریم خونه مامانت که منو هم بذاری برم مامان و بابامو ببینم

بی زبون نباش دعوا هم بشه بذار بشه غلط میکنه

بار ها منو بخاطر خونوادش زده

😐😐😐😐😐 این عتیقه رواز کجا پیدا کردی؟ شرایط طلاق نداری؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منی که اگه به خودم بود دیگه هیچوقت پامو خونه مامانم نمیذاشتم،بخاطر اینکه جلو شوهرمو خونوادش آبروم نره مجبورم.

بابامم از ترس اینکه مامانم حساس شه زیاد باهام ارتباط نمیگیره.

دنیا به من یه خونواده خوب بدهکاره

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

وای چقد سخته خداروشکر من نزدیکشونم واقعا

خوش به حالت 🥺🥺

من کرمانشاه هستم اونا شیراز 

شال اول ازدواجمم هست خیلییی سختمه خیلیی 🤦🏻‍♀️بعضی روزا ساعت ها میشینم گریه میکنم 

حالا شوهرم گفته همین روزا با هم میریم