میبرنش دکتر، دکتر میگه خونریزی شدید دارهخانواده شوهره هم پسره رو میبرن نمیذارن حتی مادرش بیینتش ...
مرسی که گفتی حداقل از کنجکاوی راحت شدم
چقدر تلخه اگر واقعیت داشته باشه
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
بابای بچه به مامانش گفته هرکجا برادرتو گیر بیارم خودم کارشو میسازم مامانش برده انداخته خونه پدرش الان پدر بچه میگه من اینو طلاق میگم بچه رو هم نمیذارن ببینه😔
خلاصه که حتی به برادرتون،همسایه تون،دایی تون،عموتون یا هرکس دیگه ای اعتماد نکنید
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بیاحترامی)
ن خدارو شکر آدم اینقد کثیف ک از پسر خواهرشم نگذره ندیدم
این یه واقعیت من خودم تو کتاب والدین سمی خوندم نوشته بود متاسفانه بیشتر تجاوز ها از طرف پدرها و فامیل های هست که خیلی هم موجه هستن کارمند و باسواد هستن اصلا نمیشه تشخیص داد