2777
2789

بگو تهش چی میشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوووووو

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

بعد ۳ ساعت میبینه زنگ خونه به صدا در اومد میره میبینه پسرشه تنها با رنگ عین گچ دیوار میبره خونه بچرو هرچی میپرسه این جواب نمیده فقط گریه میکنه بعد میبینه تب داره میبرتش دکتر،دکتر میبینه این نمیتونه بشینه

دروغهتو اینستا همینو دیدم

آره دیدم گفتی 

آخرش چیشد داستان کنجکاو شدم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بخاطره همین چیزاست اصلا دوست ندارم بچم با کسی بره بیرون حتی خونه عمه، خاله، مادربزرگم نمیزارم، گاهی وقتا توهم میزنم پیشه باباشم نمیزارم بمونه با اینکه شوهرم خیلی مواظبشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

نميشه به نظرت نديدى به نظرت

ن خدارو شکر آدم اینقد کثیف ‌ک از پسر خواهرشم نگذره ندیدم 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دکتر به مامانش میگه اینو من باید معاینه کنم... پسره نمیذاره به زور پرستار دکتر مامانش،دکتر اینو معاینه میکنه دکتر میگه این دچار پارگی شده😔و خون ریزی داره به بچه ت‌ج‌ا‌وز شده تو اینو اوردی میگی تب داره؟؟زود به پلیس خبر بدین مامانش میگه اون لحظه که شنیدم فشارم افتاد تو حال خودم نبودم یهو به خودم اومدم دیدم بابای بچه و پلیس بالا سرمن

حالا گیریم این یه دونه داستان ساختگی یا کپی داستان کس دیگه ای باشه، ولی این واقعیت رو نمیشه انکار کرد که همچین کثافتایی وجود دارن و به بچه رحم نمیکنن حتی برادرزاده و خواهرزاده خودشون. تجاوز محارم و فامیل واقعا وجود داره متاسفانه

ناموسا همه چی تموم شد؟😐