2777
2789
عنوان

روح شاد کنی 👻

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 82 پست
وووووووووای مرضی مردم از خنده چاییه انگار جیش بود فقط تفاله سرش بود 

😷😷😷😷

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وووووووووای مرضی مردم از خنده چاییه انگار جیش بود فقط تفاله سرش بود 

خاک عالم من بودم میپاشیدم تو صورتتون 4 تا ناسزاری آبدار هم بهتون میدادم😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer

لایک به خواهرت با پیشنهاداتش😂

خخخ،آره. خدا در وتخته رو خوب با هم جور کرده. 😄

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

وقتی با خواهرم باشم حتما یه اتفاقی میفته وخباثت خونم میزنه بالا 😁😂

خدا برات حفظش کنه 

یه روز که من و خواهرم خونه بودیم 15یا 16 ساله مامانم مسافرت بود و بابام قرار بود آذوقه ی تمام شده رو احیا کنه و خونه نبود

از شهرستان سه نفر مهمون اومدن که یکی پیرمرد مریض بود که رو دوش پسرش بود

دمدمهای  ناهار بودو نمیدونستیم چی بپزیم برا مهمو نها

از یخچال سیر آبی پیدا کردیم و داخل زودپز پختیم و کته

چشمتون روز بد نبینه غذای مهمونها کته با سیرآبی آپز شده مهمونها به همدیگه نگاهی انداختن و با اکراه خوردن ما هم تو آشپزخونه غش کرده بودیم از خنده😁😂😂😂

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

منم یه خاطره تعریف کنم بخندین.روز عید واسه مامان بزرگم اینا مهمون رفته بوده جز داییم کسی خونه نبوده مهمونا هی در میزنن داییم باز نمیکنه درو بعد مهمونا زنگ میزنن تلفن خونه میگن شاید زنگشون خراب باشه داییم تلفن خونه رو جواب میده میگه ما خونه نیستیم😂😂😂

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
والا اولش گفتم هرکی تعریف نکنه حرومه بخونه و بخنده 😁

خانوم ما سوتی نداریم. میشه ما جوک بگیم تا حلالمون بشه؟ 😁

ببخشید استارتر 

مرضی در راستای تاپیکت و گفتن مارک پوشک 

منم یادگرفتم و مارک پنپرز خریدم مال آلمان 

خواستم تشکرکنم مفیدبود😀

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!