2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 65 پست
آره باید میومد .شوهرت کلا یه طرفه میره به قاضی

دقیقامیبینه من چجوری رفتارمیکنم بازاگ خانوادش الکی بگن زنت تونبودی اینکاروکردقبول میکنه یاجلوچشمم رفتارمنوببینه خانوادش بگن اینجوری کردقبول میکنه بااینکه من کاری نکردم حق بامنه.پیش خانوادشم میگم لال میشن دیگه نمیگن پسرم همسرت راس میگه اومدعذرخواهی کرد.خفه خون میگیرن همشون همسرمم حرفای منوباورنمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من نمیدونم سر چی با شوهرت مشکل داری و اینکه شوهرت حرف پدرتو نشنیده گرفته یعنی بی احترامی کرده به ...

😔😔😔میدونم اونوقت من کاری نکردم میگه بایدبیای معذرت خواهی ازخانوادم خیلی مغروروغده😔😔فقط حرف حرف خانوادشه اصلاازخودش اختیارنداره 

😔😔😔میدونم اونوقت من کاری نکردم میگه بایدبیای معذرت خواهی ازخانوادم خیلی مغروروغده😔😔فقط حرف حرف ...

داماد خواهر منم اینجوری بیچاره خواهرزادهمو فوش کش کرد 

بعد داماد ابجیم میگه تو باید بری معذرت خواهی 

چقد دعوا کردن 

خواهرزاده من انگاری هووی خواهرشوهر و مادرشوهرش بود

اخرم طلاق گرفت

پسر جرات نمیکرد رو حرف مادرو خواهرش حرف بزنه

عزیزم توضیحاتت دقیق نبود نمیدونم عقدی یا عروسی کردی ولی شاید برخورداشون از روی عمد نبوده شاید عروس داری بلد نیستن به نظرم حتما حتما پیش مشاور برو .. اینم که حرفاتو به شوهرت بگی درست نیست باید خودت حرفتو بزنی و از حقت دفاع کنی البته با احترام.. اجازه نده حرمت ها شکسته بشه چون پایه های زندگی روی احترام به شخصیت خودت و خانواده ها بنا میشه سالهای سال قراره باهم زندگی کنید با حرف نابجا و بی احترامی هیچ وقت اون حرف از دلتون مخصوصا دل و ذهن خانواده ها بیرون نمیره..

عزیزم توضیحاتت دقیق نبود نمیدونم عقدی یا عروسی کردی ولی شاید برخورداشون از روی عمد نبوده شاید عروس د ...

یماه قهربودیم اونم سرکارای اونادعوامون ازعیدشروع شدهمبی محلباشون ازخریدهم بقیه چیزا

حتما شوهرت سنش کمه و هنوز استقلال پیدا نکرده اما کار خانواده اش هم غیرمنطقیه ببخشید که میپرسم مگه ان ...

انتخاب خواهراش بودم 😔😔خیلی اذیتم میکنن هم خواهراش هم خانوادش .همسرم۲۹سالشه اماعین بچه رفتارمیکنه استقلال نداره خانوادش پرش میکنن

حتما شوهرت سنش کمه و هنوز استقلال پیدا نکرده اما کار خانواده اش هم غیرمنطقیه ببخشید که میپرسم مگه ان ...

بجای اینکه بگن کارپسرم زشت بودجلوروهمه گفت مرده هرکاری بخادمیتونه کنه

پس کلا بی فرهنگن

اره خیلی ادعای بافرهنگیم میکنن ازاون ادمای هفت خطن بخدایپاشیطانن برخوودشون حیله گرن .روزخواستگاری قولم زدن😔😔😔مااینکارومیکنیم اونکارومیکنیم پسرم خانوادتوسربلندمیکنه توروخوشبخت میکنه نمیزاریم کمبودی هس کنی.هه همش برعکس شد

اره خیلی ادعای بافرهنگیم میکنن ازاون ادمای هفت خطن بخدایپاشیطانن برخوودشون حیله گرن .روزخواستگاری قو ...

از من میشنوی اگه کوتاه اومدی تا اخر باید کوتاه بیای...

خواهش میکنم ازت.خواهش...تا اوضات اوکی نشده خونه ی خودت نرو.یعنی عروسی نگیر..خواهشن

از من میشنوی اگه کوتاه اومدی تا اخر باید کوتاه بیای... خواهش میکنم ازت.خواهش...تا اوضات اوکی نشده خ ...

ن همش توفکرجداییم امروزم بااینکارش ب پدرم گفتم تموم شه بهتره .خودمم دیگه اصلاعلاقه ای ندارم بهش دیگه

از من میشنوی اگه کوتاه اومدی تا اخر باید کوتاه بیای... خواهش میکنم ازت.خواهش...تا اوضات اوکی نشده خ ...

وقت مشاورم گرفتم اماهمسرم نمیادخودم تنهایی بایدبرم ببینم چی میگه