2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 65 پست

عزیزم این مسایل برای همه تا یک حدودی هست منم اونطور که میخاستم نتونستم عروسی بگیرم عروسیم یه جورایی خیلی برام تلخ گذشت چون هنوز زیر یک سقف نرفتید خانواده پسر دخالتشونو میکنن چ بخای چ نخای منم یاد اون موقعم میوفتم خیلی حرص میخورم اما خیلی صبوری کردم اگر شوهرت همه چیش خوبه و دوستت داره و فقط مشکلش همینه سعی کن برای زندگیت بجنگی برو مشاور نمیدونم تا بحال رفتید؟ اگر شوهرتم ببری خوبه سعی کن دلشو بدست بیاری بعضی جاها چشم پوشی کن خیلی سخته میدونم اما اینم بدون همه زندگیا سختی داره باید سختیشو بگذرونی تا به خوشی برسی حالا هرکس به نحوی.. نظر من اینه ایشالا تونسته باشم کمکی بهت کنم .. راستی یک گروه روانشناسی هم دارم اگر خواستی بگو ادرسشو بهت بدم مشکلتو مطرح کنی اینجا هم قسمت کلینیک هست میتونی با مشاور صحبت کنی.. شاد باشی

ن همش توفکرجداییم امروزم بااینکارش ب پدرم گفتم تموم شه بهتره .خودمم دیگه اصلاعلاقه ای ندارم بهش دیگه

نظر منو میخوای یه مدت بی خیالش شو ببین چی کار میکنه..اگه دوست داشته باشه خسته میشه و میاد سراغت.

فعلا هیچ اقدامی نکن..نه زنگ بزن.نه واسطه بفرست.هیچی.

ببین چی کار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جان من تاپیکای قبلیتو خوندم خیییلی ناراحت شدم خیلی

مگه نگفته بودن باید جدا شین چیشد دوباره؟هرکسی زندگی خودشو بهتر میدونه ولی با چیزایی که شما از همسرت و ب خصوص خونوادش گفتی ب نظر من وااااقعا نباید ب همین راحتی آشتی میکردی و کوتاه میومدی.یجورایی دارن عزت نفس شما و خونوادتو میکشن...خیلی زور داره آدما واسه گناه نکرده بره معذرت خواهی...

تو اگه با این ادم ادامه درآینده بیشتر از اینم کوچیکت میکنن..😔

ببین،دوست دارم...💑
مهسا جان من تاپیکای قبلیتو خوندم خیییلی ناراحت شدم خیلی مگه نگفته بودن باید جدا شین چیشد دوباره؟هرک ...

برم مشاوره درس نشه تمومه.بخداخودمم نمیدونم چیشداشتی کردم رفتیم بیرون حرفاشوبزنه دعوامون شدشدیدبعدیهونفهمیدم چیشداشتی کردیم حتی تماس گرفت باپدرم گفت بدردهم نمیخوریم بعدقطع تماس همه چی تغییرکرد😔😔😔

برم مشاوره درس نشه تمومه.بخداخودمم نمیدونم چیشداشتی کردم رفتیم بیرون حرفاشوبزنه دعوامون شدشدیدبعدیهو ...

عزیزم تو انقدر از لحاظ روحی بهم ریخته ای که به قول خودت اصلا نمیدونی چیشد که آشتی کردی..

خب بعد اینکه آشتی کردین چه حرفایی زدین؟بعد این همه مدت قهر و دلخوری طولانی بدون حرف که نمیشه

الان دقیقا به کجا رسیدین؟

ببین،دوست دارم...💑

ببین عزیزم با یه آشتیه الکی هیچی درست نمیشه 

شما باید مسائلو از ریشه حل کنین وگرنه اینجوری آشتی نکرده دو دیقه بعد باز دعواتون میشه

چون مشکلات هنوز سر جاشه چون هنوز نشستین سنگاتونو وا بکنین اختلافا و دل شکستگیا پابرجاست

ببین،دوست دارم...💑
عزیزم این مسایل برای همه تا یک حدودی هست منم اونطور که میخاستم نتونستم عروسی بگیرم عروسیم یه جورایی ...

اهل مسافرته خیلی پول باسه دستش میره مسافرت نباشه قرض میکنه میره ی مدت بودهمش مسافرت بودیم دونفره .تومسافرتاخوبیم ینی عالی هستیم .اماتنهااخلاقش این ع

ی دندگی ومغروربودنشه خیلی ب حرف خانوادشه سری موضوعی عیدبرام وسایل اوردن بعدی مدت هی مادرشوهرم گیردادچادراتوبدوزبزاربمونه خونه عروسی گرفتین مهمون اومدداشته باشی برنمازگفتم باشه اومدیم بدوزیم دیدیم چادرگره زدن گره شوبازکردیم پیش مادرشوهرم دادیم بردببینه کی داده اورددادگفت نمیدونم بازم خودش ی گره ی کورزدبهش ازاون موقع دعواواینچیزامون بیشتروبیشترشد.خودشونم خیلی اعتقاددارن ب این چیزاروزاول خاستگاریم گفتن یکی همچین کاری کردباعث جدایی دونفرشدن 😔😔😔ازهمون موقعم مشکلات ماشروع شدسرکوچکترین چیزی بحث میکنن 

ببین عزیزم با یه آشتیه الکی هیچی درست نمیشه  شما باید مسائلو از ریشه حل کنین وگرنه اینجوری آشت ...

من اشتباهاتموگردن میگیرم امااونان ن خودش ن خانوادش هرچی حرف میزنیم اونابازحرف حرف خودشونه

شرمنده اینو میگم اما دعایی چیزی نکردن خانواده ی شوهرت؟؟

نمیدونم همه میگن دعاش کردن .چون ی چیزاییم پیداکردیم درس همون موقع ک اومدخونمون واردشدزندگیمون بدترشد.سری چادرکوفتی میگن بندازتواب بره