2777
2789
عنوان

حسابداری هنرستان یا دبیرستان

943 بازدید | 29 پست

نظر معتبر بودن و بهتر بودن مدرک دانشگاهیش و بازارکار برای کدومش بهتر کار گیر میاد 

و ...کلا از همه نظر کدومش بهتره؟؟!

اخه من میخواستم برم هنرستان حسابداری ولی رفتیم اردو تو یه هنرستانی خود معلمه داشت میگفت که اگه از دبیرستان (انسانی)برین بهتره ولی نفهمیدم از چه نظر و چرا

بعد اصلا ارزششو داره؟!یعنی رشته خوبیه از نظر بازارکار و درامد؟؟!

شغل خشک و بدون تنوع و حوصله سربری نیست ؟!

بعد واسه کسی که خیلییی با ریاضی حل کردن میونه خوبی نداره و ریاضیش یکم ضعیفه خیلییی سخت و حوصله سربره؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای با حسابداری وارد دنیای کار بشی برو هنرستان

یعنی ازین نظر که باهامون از اولش تخصصی کار میکنن بهتره؟!

اخه یبار رفته بودیم تو یه هنرستانی خود معلمه میگفت از انسانی بهتره بنظرم بخاطر مدرک دانشگاهیش گفت

و من معتبر بودن مدرکش واقعا برام مهمه؟؟؟🤔

یعنی ازین نظر که باهامون از اولش تخصصی کار میکنن بهتره؟!اخه یبار رفته بودیم تو یه هنرستانی خود معلمه ...

چرت و پرت گفته انسانی بودن چه ربطی به مدرک دانشگاهی داره !!

هم تخصصی کار میشه باهات هم کنکورش راحت تر یک مشت درس چرت و پرت هم لازم نیست بخونی 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من ارشد حسابداری دارم از اول هنرستان حسابداری خوندم الان دو ساله دیگه کار نمیکنم خسته شدم شغل بی روح ...

چه بد!😕اخه معلمم بهم پیشنهاد داد گفت تو ریاضیت بده درست!،ولی شغل اسونیه و خیلیی راحت میتونی بری بانک و کلی مزایا داره!

ولی خودم واقعااااا نمیدونم چکار کنم!🤔😕💔

چه بد!😕اخه معلمم بهم پیشنهاد داد گفت تو ریاضیت بده درست!،ولی شغل اسونیه و خیلیی راحت میتونی بری بان ...

دنبال علاقت برو 

وگرنه این رشته هم اشباع شده تقریبا و ممکنه کار پیدا کردن توش واست خیلی سخت باشه

چرت و پرت گفته انسانی بودن چه ربطی به مدرک دانشگاهی داره !!هم تخصصی کار میشه باهات هم کنکورش راحت تر ...

نه منظورشون این بود که مدرک دانشگاهی که از دبیرستان(حالا هر رشته ای ایشون مثال زدن انسانی)بری مدرک دانشگاهیش بهتره

ولی میگم شاید هنرستان بهتر و تخصصی تر یاد بده!🤔

اگر بخوای حساب کنی باید رشته ی ریاضی بخونی دبیرستان کت حساب و کتاب کردنت بهتر میشه وگرنه اونقدر تفاوت نداره و دروس هنرستان بیشتر با دروس دانشگاهی مرتبط هست بنظرم