2777
2789
عنوان

حسابداری هنرستان یا دبیرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 29 پست
دنبال علاقت برو وگرنه این رشته هم اشباع شده تقریبا و ممکنه کار پیدا کردن توش واست خیلی سخت باشه

من مشکلم اینه نه علاقه‌مو میدونم و نه تواناییم!😐😂💔💔

مگرنه از هرررکسی نمیپرسیدم!🤦🏻‍♀️💔

نه منظورشون این بود که مدرک دانشگاهی که از دبیرستان(حالا هر رشته ای ایشون مثال زدن انسانی)بری مدرک د ...

خب از کجا معلومه شما از انسانی دانشگاه تاپی قبول بشی ؟ بعدشم رشته های فنی دانشگاه دولتی هم دارند بنظرم چرا گفته باز از مشاور مدرسه بپرس

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکلم اینه نه علاقه‌مو میدونم و نه تواناییم!😐😂💔💔مگرنه از هرررکسی نمیپرسیدم!🤦🏻‍♀️💔

ازمون های ایترنتی بزن واسه انتخاب شغل 

اول علاقه مهمه و تلاشو بعد توانایی 

مثلا رشته های هنری دوست داری و یا محاسباتی و یا درمانی؟

اگر بخوای حساب کنی باید رشته ی ریاضی بخونی دبیرستان کت حساب و کتاب کردنت بهتر میشه وگرنه اونقدر تفاو ...

اها مرسی عزیزم

خودمم میدونم که هنرستان بهتر و تخصصی تر یاد میدن ولی فقط بخاطر معتبری مدرک دانشگاهیش مپرسم

اها بازم ممنون 🙂♥والا خودمم نمیدونم!🤔

همه معلم ها اطلاعات لازم برای کنکور و انتخاب رشته ندارند 

از مشاور بپرس 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
ازمون های ایترنتی بزن واسه انتخاب شغل اول علاقه مهمه و تلاشو بعد توانایی مثلا رشته های هنری دوست دار ...

هنری دوست دارم ولی درامد ندارن

درمانی خیلییی خوشم نمیاد 

محاسباتی که متنفرمممم و عمرا نمیرم رشته ریاضی 

انسانی هم درساش بنظرم باحاله ولی شغلهاش نه!!🤦🏻‍♀️💔

یعنی ازین نظر که باهامون از اولش تخصصی کار میکنن بهتره؟!اخه یبار رفته بودیم تو یه هنرستانی خود معلمه ...

بله دقیقا از رشته های نظری بری خیلی بهتره 

چون اگر هنرستان باشی نمیتونی دانشگاه های مطرح رو بری هنرستانی ها دانشگاهشون متفاوته 

هنری دوست دارم ولی درامد ندارندرمانی خیلییی خوشم نمیاد محاسباتی که متنفرمممم و عمرا نمیرم رشته ریاضی ...

حقوق و مدیریت و روانشناسی و...  دوست نداری؟ 

از محاسبات متنفری چرا میخوای بری حساب داری اخه؟ 

میخوای خودتو زجر بدی و حداقل فقط ۷ سال محاسبات بخونی:/

چه بد!😕اخه معلمم بهم پیشنهاد داد گفت تو ریاضیت بده درست!،ولی شغل اسونیه و خیلیی راحت میتونی بری بان ...

شغلیه که به شدت دقت بالایی میخواد یه صفر کم و زیاد بزاری از جیب باید بدی