2777
2789

سلام 

اومدن خونمون آجیم زرشک پلو درست کرد و قورمه سبزی سالاد و نوشابه و دوغم بود

چون میدونست بچه داداشم سوپ جو دوست داره اونم درست کرد

آجیم دست پختش توی فامیل معروفه به عالی بودن

حالا زن داداشم همش میگه چرا مرغ زرشک پلو شور بود چرا سبزی قورمه رو اینطوری کرده بودی

یا سوپتون مزه شو دوست نداشتم

در حالیکه خودش اصلا دست پخت نداره حتی یکبار مامانم اینا خانواده زن داداشمو دعوت کرده بودن وقتی مامان و باباش دست پخت خواهرم و مامانم رو خوردن همش میگفتن وای چقدر خوشمزه شده واقعا دست پختتون نمونه س

یا مثلا من دیدم زن داداشم نیستش رفتم تو اتاقم دیدم داره دفترامو رو میزم ورق میزنه 

بعد میگه دیزاین اتاقتو عوض کن😑😑😑😑 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

حسوده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای متنفرم از کسایی که همش از غذا ایراد میگیرن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ولش مهم نباشه برات به یه ورت بگیر

یا چون من بچه کوچیک خانواده هستم داداشم اگه منو بغل کنه زنش بهش بر میخوره 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بیشعوره. آدم میره مهمونی غذا رو خوب یا بد میخوره و تشکر میکنه، دیگه این اداها چیه. دفعه ی بعد بگین خ ...

جالب اینجاس انقدرم خورد که نگو تازه از غذا برداشت ببره خونه گفت رفتیم بچم گرسنش میشه

ولی من میدونم دروغ میگه خودش میخوره

یا چون من بچه کوچیک خانواده هستم داداشم اگه منو بغل کنه زنش بهش بر میخوره

بابا ول کن حوصله داریا 

من که اصلا رفتاراش به یه ورنه چه خوب باشه چه بد به من چه اعصابت رو خورد نکن به خاطر یه آدم بیشور حسود

😐😑 

من بودم میزدم دهنش🥱😂خداروشکر هنوز ندارم 🗿🤲

خداروشکر که نداری

بخدا انقد دوست دارم برم بشینم پیش داداشم بغلش کنم دلم لک زده بشینم پیشش زنش نمیزاره بدش میاد 

باورت میشه گریم گرفته😔