2777
2789
عنوان

کدوم سخت تره

59 بازدید | 4 پست

شبیه بچه دبستانی ها شدم

من ی زنداداش دارم ک هر روز خونه مامانمه و من بخاطر اینکه با ایشون بحثم نشه خیلی خیلی کم میرم اونجا....

این خانم میره تی ار ایکس من میرم بدنسازی هر دو ی سالن و ی روز میریم(نمیتونم روزمو عوض کنم چون مربیم عوض میشه در این صورت)....حالا من دیروز بعد ۲ هفته رفتم خونه مامانم فقط یک کلمه از دهنم پرید ک وای هلاک شدم بودم باشگاه زنداداشم چنان واکنشی نشون داد ک وای تو بدن سازی میری چ خسته‌گی داره بیا ببین تی آر ایکس چقدر سخته(حالا من میدونم ک ترسید بگم خستم ظرف نمیشورم)من گفتم نمیدونم تجربه تی‌ار ایکس رو ندارم ولی بدنسازی هم سختی خودشو داره....برگشته میگ تو اگ خسته بودی میموندی خونه استراحت میکردی.....منم گفتم آره راست میگی خونه بابا اینا دیگ جای ریلکس کردن نیس چون خیلی شلوغه....پرو پرو برگشت گفت کمتر بیا پس....گفتم دیگ کمتر از این تو توانم نیستا‌....

حالا وافعا دوست دارم بدونم تی ار ایکس سختره یا بدنسازی؟؟؟کیا هر دو رو تجربه کردن؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

حق نداشت این حرفو بهتون بزنه

من تجربه هر دو رو دارم در حد مربی 

هر دو به این میزان که چقدر از خودت کار بکشی بستگی داره اصلا خستگی و ...ربطی به رشته ورزشی نداره 

ولی حرکات تی ار ایکس بعضی هاشون خیلی اجراش سخته و تعادل مهمه بدنسازی هم فشار زیاده روی ادم

همه رشته ها به یه اندازه سخته 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خب معلومه که بدنسازی سخت تره😐تی آر ایکس زیرشاخه س بدنسازیه

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق نداشت این حرفو بهتون بزنهمن تجربه هر دو رو دارم در حد مربی هر دو به این میزان که چقدر از خودت کار ...

دقیقا موافقم باهات چون ی وقتایی تنبلی میکنم کم میزارم میبینم خیلی اون روز انرژی دارم ولی یوقتایی خیلی تلاش می‌کنم کل انرژیم خالی میشه....دقیقا بستگی ب این دلره ک چقدر از خودت کار بکشی

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔