2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من نامزدم و رابطه بدون دخول با نامزدم داشتیم طوری که لباس تنمون بود فقط من دستم کمی به پیشاب خ ...

اول بزرگ بشید بعد شوهرررررر کنید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

😅عزیزم ببخشید ها ولی شما مطمئن هستین که اینجوری نمیشه باردار شد؟!

بله مطمئنم  ولی به همسرت بگو بیشتر مواظب باشه چون ال دی خوردی احتمال بهم ریختن هورمونات زیاده سر خود ال دی نخور

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

خیلی ممنونم گلم💗الان فقط خبالم راحت‌ باشه که بی‌بی چک درس نشون میده!

اره بابا 

من‌اونقدر استفاده کردم میدونم 

اگه منفی باشه یعنی نیستی تامام مگر اینکه زودتر از موعدت انجام بدی

ای که دستت میرسد کاری بکن...
عزیزم من نامزدم و رابطه بدون دخول با نامزدم داشتیم طوری که لباس تنمون بود فقط من دستم کمی به پیشاب خ ...

نه وقتی پریود میشی دیگه باردار نیستی 

از رو لباس که نمیشه گلم بدون دخول

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

خب اولا پیشاب که حتما اسپرم نداره دوما اسپرم در بیرون از بده خیلی زود میمیره چند ساعت زنده نمی‌مونه سوما پریود شدی دیگه استرس چیو دار عزیزم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بله مطمئنم ولی به همسرت بگو بیشتر مواظب باشه چون ال دی خوردی احتمال بهم ریختن هورمونات زیاده سر خود ...

نه ال‌دی رو دکتر داد چون کمی تنبلی تخمدان دارم اما گفت قطع نکن که من قطع کردم 

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
اره بابا من‌اونقدر استفاده کردم میدونم اگه منفی باشه یعنی نیستی تامام مگر اینکه زودتر از موعدت انجام ...

نه تقریبا یماه میشه شایدم بیشتر 

نه ال‌دی رو دکتر داد چون کمی تنبلی تخمدان دارم اما گفت قطع نکن که من قطع کردم

خب اگه ال دی مصرف کنی دیگه نگران بارداری هم نیستی مصرفش کن دوباره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

با قرص ال‌دی پریود شدم اما چون با قرص پریود شدم میترسم حامله باشم

عزیزم استرس نداشته باش 

من تنبلی دارم 

۳ ماه قرض ال دی خوردم هر ماهم ۱ هفته بعد ازقطع قرص پریود بودم الان میدونم که ایندفعه دیرتر پریود میشم 

خب اولا پیشاب که حتما اسپرم نداره دوما اسپرم در بیرون از بده خیلی زود میمیره چند ساعت زنده نمی‌مونه ...

اینکه خونریزی برای لانه گزینی و اینجور چیزا باشه 

بخاطر همون سه‌بار بیبی‌چک زدم که منفی بود