2777
2789
عنوان

من اینطوری هوای شوهرمو دارم

520 بازدید | 49 پست

اول از همه محبت، هر از گاهی واسش شعر عاشقانه میفرسم از شاعرایی مثل مولانا سعدی حافظ یا صبح بخیرمو با شعر میگم.

در روز حتما بهش زنگ میزنم مکالمه های کوتاه ولی پیگیر میشم. اینطوری اگ ی روز من نزنم سریع اون میزنه و پیگیر میشه چرا نزدم.

موقع بحث ناراحتی سکوت میکنم، دعوا را اصلا کش نمیدم و بعدش ک از اون جو خارج شدیم باهاش حرف میزنم همیشه هم به نفع من تموم میشه.

هرازگاهی بی مناسبت واسش هدیه میخرم. اگ لباسه مثلا میگم وقتی این لباس دیدم گفتم وای تو بپوشی خیلی بهت میاد و...

وقتی میخایم مهمونی بریم و از سرکار میاد دنبالم واسش یه لقمه کوچیک میگیرم یا میوه پوست میکنم میبرم تو ماشین بهش میدم.

تفریحایی ک دوس داره را موقعیتشو براش فراهم میکنم و خودمم همراهیش میکنم که حسابی خوشحال میشه

سعی میکنم علاوه بر اینکه همسرشم، رفیقش هم باشم این خیلی به رابطمون کمک میکنه. 

حالا شماها تعریف کنید چه کارایی میکنید😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخرم یه روز با مشت و لگد ازت استقبال میکنه جواب خوبی هاتو میده 

به نظرم مردا جنبه ندارن ۱۰۰ تو نزار براش 

همونی ک هستی باش تا همیشه دنبالت باشه .توجه بیش از حد اشتباه میکنی 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️