2777
2789
عنوان

خودزنی میکنم

3511 بازدید | 44 پست

سلام به همگی اول از همه لطفا قضاوت بی جا نکنید چون به اندازه کافی تحت فشار هستم

من خودزنی میکنم و خب خانوادم فهمیدن

و من واقعا نمی دونم چرا که منصرف و پشیمون نیستم

هنوزم معتقدم این راه شدیدا آرومم میکنه

و لطفا عزیزان این کار اصلا واسه جلب توجه نیست

من روی پاهام میزدم و خب همیشه شلوار بلند میپوشیدم که کسی نفهمه و یبار خواهرم دید و داستان شد

من شدیدا استرس و اضطراب  دارم شدیدا پر تنشه زندگیم

همش و  ۱۵ سالمه

و بحث اینه خط نمیکشیدم

بعد اتفاقاتی توی حموم انگار اصلا توی این دنیا نیستم شروع میکشیدم با تیغ روی بدنم شکل و نقاشی اسم انگلیسی نوشتن

و بعدش شدیدا از خون و سوزش زخما لذت می‌بردم و معتقدم همه اتفاقا تقصیر منه در صورتی که بقیه میگن اینجور نیست و حالا نمیدونم چیکار کنم

کلی راه های آروم کننده از ورزش تا کاردستی نقاشی همه همه همههه چی امتحان کردم ولی خب خیلی چیزا امتحان کردم هیچکدوم جواب نمیده  ممنون میشم کمکم کنید

از یه ۱۵ ساله ای که الان بزرگ شده،

نکن.

جاشونو هر موقع میبینی یادت میاد که چقد احمق بودی

و این کار آرومت نمیکرد و صرفا تحت تاثیر جو بودی.

اگر صدای کفتار هارا شنیدی شک نکن که شیری بر زمین افتاده است.

حتما بروروانپزشک عزیزم

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش پزشک بری خوب میشی 

آخه این راهش نیست حداقل گریه زاری کن ولی در این حد به خودت آسیب نزن 

من یبار محکم زدم تو صورت و سر خودم هم صورتم می‌سوخت هم سرم درد گرفت دیگه اینکارو نکردم

⁦♥️⁩

خواهش می کنم برو پیش یه روانشناس خیلی خطرناکه وقتی این حس سراغت میاد که میخوای این کار رو انجام بدی به این فکر کن دلیلش چیه چرا لذت بخشه چی شد که خواستی اون کار رو انجام بدی دلیلش رو پیدا کن تا بتونی ریشه کن کنی و حتما از یه روانشناس کمک بگیر