2777
2789
عنوان

خودزنی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3519 بازدید | 44 پست
مشکلم دقیقا چیه میشه بهم بگینون مشاور مدرسه هم بهم نگفت یکم دیگه ادامه پیدا کنه از خودم میترسم🤕

من پزشک نیستم گلم برای رهایی از تنش این کار رو انجام میدی یا برای اینکه یک احساسی که اون لحظه بهت هجوم اورده رو به اون شکل بروز میدی درسته؟ بازم میگم باید حتما به پزشک مراجعه کنی ولی کار هایی که اون لحظه که میخوای این کار رو انجام بدی یک اون مکان رو سریعا ترک کن وسیله ای که دستته رو سریعا از خودت دور کن تنفس خودت رو کنترل کن با کسی که بهت ارامش میده صحبت کن 

بعد عزیزدل برام بیشتر توضیح بده که توهم دیداری هم داری که چیزی رو ببینی؟؟ مثلا چی میبینی؟؟ چی میشنوی ...

دستو پاهای خاهرتو چک کن میدونم تجاوز به حریم خصوصی اونه

ولی طوری که نفهمه اگر به نقاطی علاقه داره دخترشو چک کن

من یمدت با ثدا میجنگیدم و خب برای اون حس وحشتناک و میلم به خودزنی خون و خونریزی

نقاشی میکشیدم

و اون نقاشی ها رو یه دو ستایی رو یادم نمیاد کی کشیدم ولی همشون انگار به یه موضوع میپردازن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم دقیقا چیه میشه بهم بگینون مشاور مدرسه هم بهم نگفت یکم دیگه ادامه پیدا کنه از خودم میترسم🤕

من پزشک نیستم گلم برای رهایی از تنش این کار رو انجام میدی یا برای اینکه یک احساسی که اون لحظه بهت هجوم اورده رو به اون شکل بروز میدی درسته؟ بازم میگم باید حتما به پزشک مراجعه کنی ولی کار هایی که اون لحظه که میخوای این کار رو انجام بدی یک اون مکان رو سریعا ترک کن وسیله ای که دستته رو سریعا از خودت دور کن تنفس خودت رو کنترل کن با کسی که بهت ارامش میده صحبت کن 

خواهر من یک دوره بیمارستان بستری شد خوب شد الان هم چون عمل داشت و کلی خون ازش رفت با خاطر کم خونیش یک مشکلاتی داره اما نه مثل اول

اگه سوالی داری بپرس شاید بتونم کمکت کنم

چند تا سوال ازت پرسیدم بالا ، اگه دوست داشتی جوابمو بده

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

منم موهامو میکنم🥲

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وای نکن دختر نکنه دیونه شدی شاید مشکلی داری بخداازتوبدترم هست توی این دنیا ازبچگی بدون عشق پدر ومادر بزرگ شدم پدرومادرم جداشدن مادرم ازدواج کرده وپدرمم همینطور زیر دست نامادری بزرگ شدم چنان کتک میخوردم که حتی ازدست نامادریم دستم شکست ولی بازم اینکارارو نمی‌کردم آنقدر تشنه محبت بودم که عاشق پسری شدم نامادریم فهمید پدرمو وادار کرد منو بده ب یه مردی ۱۱سال بزرگتر از خودم آنقدر سختی کشیدم که نگو الانم زیر دست یه آدم وحشی افتادم که ن راه پس دارم ن راه پیش ولی بازم فقط بانماز وخوندن قرآن دلمو آروم میکنم منم افسرده ام ولی بجای خود زنی‌و آسیب ب خودم نماز نیمه شب میخونم چون می‌دونم هربلایی سرخودم بیارم پشیمونیش برای خودمه بچه هام بی کس میشن ب غیر خدت ب پدر ومادرتم فکر کن سعی کن مقاوم باشی جلوی هر حس بدی نسبت به خدت

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
نترس کلم فقط راه درمانشو پیگیر شو خانوادت ازت خواستن ببرنت دکتر؟؟ دکتر رفتی؟؟بستری هم شدی یا نه؟؟

من با خواهرم خیلییی صمیمیم

چند بارم نا محسوس بهش اشاره کردم

ولی خب میترسم برم مستقیم بگم بهش بعد میترسم ازم نا امید شه و من خب فک نکنم بتونم اینارو به دکتر بگم و دیگه من سر همین موضوع خودزنی هم کلی خجالت کشیدم ولی واقعا نمی دونم چیکار. کنم

بهتون جواب دادم که

عزیزم کامنت هات الان برام اومد

اره خواهرم بستری شد اما به کسی نگفتیم هیچکس نفهمید

عزیز حتما خانوادت دنبال راه چاره هستن اما تو هم سعی کن کمکشون کن

خودت درخواست آن ببرنت دکتر

اگه احیانا سرپایی جواب نداد از بستری نترس باور کن بستری سخت نیست فقط خوب میشی ما هم از بستری میترسیدیم اما الان میفهمیم چقدر اشتباه میکردیم 

عزیز خواهر منم خودزنی داشت از همون زمان نداره

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
من با خواهرم خیلییی صمیمیمچند بارم نا محسوس بهش اشاره کردمولی خب میترسم برم مستقیم بگم بهش بعد میترس ...

نههههه گلم اصلا خجالت نکش راحت بگو

باور کن سرو گوش دکتر ها از این چیزا پره