2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 107 پست
دعای هفت هیکل رو تهیه کنید و همراه داشته باشید بهتره به دست راست ببندید

عزیزم من تو خواب خیلی اذیت میشم 

مثلا خوابم میاد و خستم تا میام بخوابم انگار یکی از خواب بیدارم میکنه.۱۰ روز نتونستم بخوابم خیلیی ضعیف شده بودم بعدشم مریض شدم

یا خواب جنسی یا کابوس میبینم 

بنظرت بخاطر همزادمه یا ممکنه خونمون جن داشته باشه .چون مامانمم اذیت میشه اما ن ب اندازه من

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
عزیزم من تو خواب خیلی اذیت میشم مثلا خوابم میاد و خستم تا میام بخوابم انگار یکی از خواب بیدارم میکنه ...

شما چهار قل رو آویزان کنید یا به دیوار بزنید   دعایه هفت هیکل رو تهیه کنید بعد اطلاع دهید

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

شما چهار قل رو آویزان کنید یا به دیوار بزنید دعایه هفت هیکل رو تهیه کنید بعد اطلاع دهید

عزیزم وقتی مشکل حاد باشه اینا تاثیری نداره

ون یکاد و چیزایی دیگه داریم تو خونه به صورت تابلو

حرز جواد دارم اما بازم اذیت میشیم

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
عزیزم وقتی مشکل حاد باشه اینا تاثیری ندارهون یکاد و چیزایی دیگه داریم تو خونه به صورت تابلوحرز جواد ...

شما لطف کن کارایی که گفتم رو انجام بده بقیش با من

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
خیلی بده بخدا همش بیدارم اگه برم جایی که باشند باهام میان تو خونم خودم اذیت نمیشم چون ازشون نمی‌ترسم ...

یعنی هیچ راهی برای خلاص شدن از این وضعیت وجود نداره؟نمیشه اونا رو از خودتون دور کنید؟

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

من جات ترسیدم بخدا😂

عزیزم کلیه کسانی که میگن جن دیدیم یا دروغ میگن یابیماری دارن و باید سریع جهت درمان به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

عزیزم کلیه کسانی که میگن جن دیدیم یا دروغ میگن یابیماری دارن و باید سریع جهت درمان به روانشناس و روا ...

یعنی واقعا وجود نداره کسی ببینه؟ پس این همه حرفو ...

اینا چین🫠

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

عزیزم من تو خواب خیلی اذیت میشم مثلا خوابم میاد و خستم تا میام بخوابم انگار یکی از خواب بیدارم میکنه ...

عزیزم این که تو خواب اذیتت می‌کنه مخصوصا بعد از سحر ، همزادتون هست تا میتونید آیت‌الکرسی حداقل روزی هفت بار تو خونه بذارید

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین
عزیزم کلیه کسانی که میگن جن دیدیم یا دروغ میگن یابیماری دارن و باید سریع جهت درمان به روانشناس و روا ...

چرا از چیزی که بهش علم نداری آنقدر با اطمینان صحبت می‌کنی من یه فرد تحصیل کرده هستم که در مورد تجارب شخصی خودم به چند عالم دینی مراجعه کردم اوایل که می‌دیدم حدود پانزده سالم بود که زیاد جدی نمیگرفتم که تو هجده سالگی به طور واضح می‌دیدم اون موقع تازه دانشگاه میرفتم که اول با یکی از اساتید دانشگاه که دکترای رشته روانشناسی داشت و هم حوزه درس میخواند صحبت کردم و ایشون منو به یکی از دوستانش که در حیطه علوم ماوراء کار میکرد معرفی کرد ، پس نگید که وجود ندارند حتی به طور صریح در قرآن به وجود جن و انس اشاره شده 

یعنی هیچ راهی برای خلاص شدن از این وضعیت وجود نداره؟نمیشه اونا رو از خودتون دور کنید؟

چرا آدم هایی هستند که دفع همزاد میکنن  ولی اینم در نظر داشته باشید که هر دعایی که وارد منزلتون میشه توسط کسی نوشته شده که با موکل در تماس هستند بعضی ها علم صحیحی ندارند و با نوشتن یه دعا روح های شیطانی رو وارد منزلتون میکنید که اثرش رو به مرور روی سلامتی یا رزق و روزی یا روابط خانوادگی خودتون میبینید

چرا از چیزی که بهش علم نداری آنقدر با اطمینان صحبت می‌کنی من یه فرد تحصیل کرده هستم که در مورد تجارب ...

چرا هیچیک از  فیزیک‌دانان بزرگ امثال نیوتون و انشتین و دیراک که تمام قواعد فیزیک  رو نوشتن به جن اعتقاد ندارن . آیا علم اینها رو کمتر از اون استاد هست ؟

چرا فقط در حوزه دین این چیزها هست و علم کاملا ردش میکنه . آیا علم اینقدر بی پایه و اساس هست ؟ من برای خودم پذیرش هر نوع عقیده غیر علمی رو جهل میدونم و دیگران هم مجاز هستن هر عقیده ای داشته باشن ، برای عقایدشون احترام قائل هستم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .