2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 107 پست
نه تصور ببین دقیقا نمیشه توضیح داد ولی به جورایی انگار همه چی بهم اتصال پیدا می‌کنه چشماو ذهن بهم

جواب قانع کننده نیست چون بر پایه ستدلال علمی بنا نشده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میشه تعریف کنی

ی خانمی بود میگف برای بدست اوردن عشقش ک حسی براش نداشته رفته طلسم انجام داده و درگیر جن عاشق شده اولاش صدا میشنیده بعد لمس کسیو حس میکرده یا حس میکرده یکی نگاش میکنه کم کم موجودیو دیده با صورت عشقش ولی با بدن پشمالو سم انگشتای بلند و کوتاه و عجیب غریب ک با این خانم صحبت میکرده همیشه سعی میکرده خوشحالش کنه بلاهایی سر کسایی ک این خانم ازشون خوشش نمیومد میاورده و همچنین سر عشق این خانم از روی حسادت 

این خانم رفته رفته بدنش مریض شده درد داشته کلا و همیشه خسته بوده حالت روانیش عصبی میشه و کلا حالش بد میشه 

این موحود از انرژی این خانم استفاده میکرده حتی باهاش رابطه برقرار میکرده میگف حس میکردم دست و پام سنگین شده نمیتونستم تکون بخورم و تو حالت اغما میرفتم و ی سوزشی تو شکمم حس میکردم 

خلاصه کلی خودش و اطرافیانش اذیت شدن تا با هزار بدبختی ب کمک ی دعانویس تونسته بود تا حدودی از شر اون موجود خلاص شه

منظورم تبدیل میشن

ماده قابلیت تبدیل از حالتی به حالت دیگه رو داره و هرگز قابلیت تبدیل به غیر ماده رو نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

دوست داری بهت ثابت بشه واست بفرستم😊

بفرست عاشقش هستم . برای ارسال اگر نیاز به پیش پرداخت هست شماره حساب بده .

بفرست عاشقش هستم . برای ارسال اگر نیاز به پیش پرداخت هست شماره حساب بده .

قول بده بعداً نفرینم نکنی و فحش ندی     رایگانه     از جنس مونث می‌فرستم عاشقت نشه 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
قول بده بعداً نفرینم نکنی و فحش ندی رایگانه از جنس مونث می‌فرستم عاشقت نشه

تو بفرست مذکر و مونث نداره از همین حالا هم شروع به دعا گوییت کردم . نفرین کدومه . 

تو بفرست مذکر و مونث نداره از همین حالا هم شروع به دعا گوییت کردم . نفرین کدومه .

یه قول بده  بعد چشم انجام وظیفه میکنم.  قسم بخور هر چی دیدی یا شنیدی اینجا عنوان نکنی  

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
یه قول بده بعد چشم انجام وظیفه میکنم. قسم بخور هر چی دیدی یا شنیدی اینجا عنوان نکنی

قسم میخورم نه اینجا بلکه هیچ جای دیگه هم مطرح نکنم .