2777
2789
عنوان

شیر خشک برای چاقی بیاین لطفا

91 بازدید | 11 پست

سلام خواهرم میخواد چاق بشه یکی از دوستاش ک خیلی لاغر بوده تو تابستون پارسال یه عالمه شیرخشک می‌خورده و الان به گفته آبجیم خیلی تپل شده خب عوارضی نداره مصرفش؟ و چه شیر خشکی خوبه؟ 

قدش 160 وزنش 44 نگید خوبه استخون هاش بیرون زدس

15 سالشه

یه مدت رژیم گرفت خودشو خراب کرد

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی روی تو هرچیز خوب نیست ی ماه بخوره دیگه نخوره ممکن قندخون بره بالا

تو یه ماه چقد اضافه میکنه؟ 

با شیر خشک اشتهاش زیاد میشه؟ 

تو یه ماه چقد اضافه میکنه؟ با شیر خشک اشتهاش زیاد میشه؟

یکی دو کیلو اضافه میشه

من خودمم چند وقت دیگه عروسیمه ارتو دنسی کردم صودتم داغون شده،دارم جوانه گندم میخورم یکم. صورتم بهتر شده

جوانه بعدغذا اشتهارو زیاد میکنخ

یکی دو کیلو اضافه میشهمن خودمم چند وقت دیگه عروسیمه ارتو دنسی کردم صودتم داغون شده،دارم جوانه گندم م ...

خودش دوست داره 50 کیلو بشه با شیر خشک میتونه شیش کیلو اضافه کنه؟ مامانم خیلی نگرانشه آخه بدجور لاغر شده پارسال وزنش خوب بود قدش 155 بود وزنش 47 یهو زد خودشو داغون کرد 

جوانه گندم از کجا گرفتی

خودش دوست داره 50 کیلو بشه با شیر خشک میتونه شیش کیلو اضافه کنه؟ مامانم خیلی نگرانشه آخه بدجور لاغر ...

عزیزم عزاری ها جوانه دارند

من یه نمونه گرفتم که فقط رو صورت تاثیر میذاره بدن رو چاق نمیکنه، و صورتمم داره پر میشه بدنم تغییری نکرده

خیلی پیجا دیدم میفروشن ولی بگو برا چافی کل بدن

جوانه طوری هست سریع پف نمیکنی باید صبر داشته باشی من یه ماه اول زیاد تغییری نکردم از این ماه دوم دارم تغییر رو میبینم