2777
2789

خیر

چی هست 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تب و سرفه تب قطع نمیشه تا انتی بیوتیک نخوری 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تب و سرفه تب قطع نمیشه تا انتی بیوتیک نخوری

من زمستون پارسال گرفتم نمیدونم چی بود باگلودرد شروع شد بعدسرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی واسهال وسنگینی قفسه سینه ودل ضعفه اضافه شد

من زمستون پارسال گرفتم نمیدونم چی بود باگلودرد شروع شد بعدسرفه خشک وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی واسهال ...

پسرم گرفت ولی من فقط یه تب کوچیک کردم همین فقط دوهفته طول میکشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
پسرتون چه علائمی داشت؟

خلط داشت بعد یهو تب کرد

اسفند بود یه ویروس بدی اومد من اون رو گرفتم و چشام اونوموقع عفونت کرد باورتون میشه از اونموقع ماهی یه بار چشام عفونت میکنه؟ الان صبح پاشدم دیدم کل چشام قرمزه عفونت کرده 

هیچوقت سابقه عفونت چشم رو نداشتم اما از اسفند که این ویروس رو گرفتم اینطور شدم همه ش عفونت چشم اینقدر سخت و بد هستش برای درس خوندن💔🥲

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
اسفند بود یه ویروس بدی اومد من اون رو گرفتم و چشام اونوموقع عفونت کرد باورتون میشه از اونموقع ماهی ی ...

شماهم این علائم روداشتی؟باگلودرد شروع میشه چندوقت بعدش سرفه خشک وتهوع وبیحالی ودل ضعفه واسهال 

وبی اشتهایی وسنگینی قفسه سینه اضافه میشه 

شماهم این علائم روداشتی؟باگلودرد شروع میشه چندوقت بعدش سرفه خشک وتهوع وبیحالی ودل ضعفه واسهال وبی اش ...

تقریبا این علائم رو داشتم

گلو درد، سرفه خشک، بیحالی، کم اشتهایی، عفونت چشم، ابریزش بینی

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
تقریبا این علائم رو داشتمگلو درد، سرفه خشک، بیحالی، کم اشتهایی، عفونت چشم، ابریزش بینی

الان عفونت چشم فقط اذیتتون میکنه علایم قبلی رو ندارید دیگه ؟اگرفقط چشمتون اذیته باید قطره بندازید چشم پزشک برید حتما بهتون میده

الان عفونت چشم فقط اذیتتون میکنه علایم قبلی رو ندارید دیگه ؟اگرفقط چشمتون اذیته باید قطره بندازید چش ...

علاوه بر اون ابریزش بینی رو هم دارم ولی کمتر و سرفه هم تا حدودا اردیبهشت همراهم بود

اره قطره می ندازم تا خوب شه وگرنه تا الان کور شده بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز