2821
2789
عکس ریه گفت نیاز نیست.الان دیگه زدم دگزا رودگزا چه حساسیتی نشون میده؟🥲🥲

نترس شاید روی شما اثرمنفی نمیزاره بعضیا به یکسری دارووآمپول واکنش 

نشون میدن 

سلام من حالم الان افتضاحهدردشدید تو قفسه سینه و پشت گردنم یعنی ستون فقراتبدنم هم دردمیکنهتبعفونت سین ...

خلط پشت حلق ونفس تنگی هم داری؟ کی مبتلا شدی ؟سردرد که مال سینوزیتته 

آزمایش دادی؟سرفه هم داری ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خلط پشت حلق ونفس تنگی هم داری؟ کی مبتلا شدی ؟سردرد که مال سینوزیتته آزمایش دادی؟سرفه هم داری ؟

نه راستشو بخوای دکتر آزمایش نگرفت ازم.نه خلط دارم نه تنگی نفس.فقط بدن درد شدید دارم.ساعت ۸شب دگزا زدم تاالان درد قفسه سینم درست شده.از طرفی پریودم شدم😂ولی آزمایش ننوشت عکس ریه نوشت اونم چون یه ماه پیش از ریه ام عکس انداختم همون عکسودید گفت ریه ات خیلی سالمه.نیاز نیست بری عکس بری هرچقدر گفتم اون مال یه ماه دیگه اس گفت نیاز نیست.میگم هرازگاهی یه سرفه خشکی میاد و میره که اونم داره کم میشه.ولی تنها چیزی که اذیتم میکنه بدن درد هست

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

خلط پشت حلق ونفس تنگی هم داری؟ کی مبتلا شدی ؟سردرد که مال سینوزیتته آزمایش دادی؟سرفه هم داری ؟

نه هیچکدوم و ندارم.یه کمر دردوسینه درد بود.راستی یه سوال

شماهم پریود میشید عرق میکنید؟من خیس عرق شدم

طبیعیه؟

نه هیچکدوم و ندارم.یه کمر دردوسینه درد بود.راستی یه سوالشماهم پریود میشید عرق میکنید؟من خیس عرق شدمط ...

درضمن من پانیکم دارم که بخاطرش وسواس بیماری شدید گرفتم

یعنی یه وضع افتضاحی دارماا😔😔

درضمن من پانیکم دارم که بخاطرش وسواس بیماری شدید گرفتمیعنی یه وضع افتضاحی دارماا😔😔

من تازه وارد نی نی سایت شدم.چقدر خوبه واقعا.ادما اینجا باهم درد و دل میکنن.سبک میشن.من تازه عروسی کردم .اومدم شهرغریب کسیو ندارم.نی نی سایت یجورایی داره تنهاییم و پرمیکنه.خیلی خوبه همکلام شدن باهاتون.حس خوبی میگیرم. ممنونم 🌻

ببخشید برای سرفتون چکارکردین?

هیچکاری، یعنی هرقرصی که می خوردم بازهم خوب نمیشد دیگه خودش کم کم بهتر شد 

اسم قرص رو نمی دونم دکتر بهم داد

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
سلام من حالم الان افتضاحهدردشدید تو قفسه سینه و پشت گردنم یعنی ستون فقراتبدنم هم دردمیکنهتبعفونت سین ...

سلام عزیزم شما خوب شدی 

من معده درد دارم😔

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز