2821
2789
یه ویروس گوارشی بود گرفتیمالانم پشه ائدس پاندمی شدهفعلا خبری دیگه نیست

من یه چیزی زمستون گرفتم بااین علائم که اول کمی گلودرد داشتم بعدچندوقت سرفه خشک وتهوع وبیحالی

وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال وسنگینی قفسه سینه اضافه شد نمیدونم چه ویروسی بود

اها من مادرمم همین بیماری رو گرفت فقط اون عفونت چشم رو نگرفت ولی حالت تهوع و استفراغ رو داشت

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علاوه بر اون ابریزش بینی رو هم دارم ولی کمتر و سرفه هم تا حدودا اردیبهشت همراهم بوداره قطره می ندازم ...

آلرژی مانندهست آبریزش وسرفه منم دی پارسال باعلائمی که گفتم گرفتم الان بعدچندماه ترشحات بینیم سبز میشه 

وسرفه هم تاچندماه داشتم که تازه خوب شده ونفس تنگی داشتم واحساس خلط پشت حلق  که بهترشده واینا که دکتررفتم برای ترشحات بینیم 

آموکسی دادولی چون چندمدت پیش بوده که رفتم ومیترسم بدنموضعیف کنه هنوز نخوردم 

اها من مادرمم همین بیماری رو گرفت فقط اون عفونت چشم رو نگرفت ولی حالت تهوع و استفراغ رو داشت

دقیقا همین علائم رو داشتند؟ چقدر طول کشید؟من فقط تب نداشتم ولی این علائم بود

آلرژی مانندهست آبریزش وسرفه منم دی پارسال باعلائمی که گفتم گرفتم الان بعدچندماه ترشحات بینیم سبز میش ...

اره خیلی بده اصلا ادم رو ول نمیکنه 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
دقیقا همین علائم رو داشتند؟ چقدر طول کشید؟من فقط تب نداشتم ولی این علائم بود

اره دقیقا همینا

حدودا یه ماه تا خوب شد ولی الان اون هیچ علائمی نداره

کی گرفتند؟

اونم همراه من اسفند

اونم همراه من اسفند

منم دی گرفتم باهمین علائم علاوه براینهایه مدت کتف دردهم داشتم نمیدونم اونم بدن دردکه خیلیا داشتند 

حساب میشدیانه ولی خیلی شدید بود چون چندماه میگذره زیادیادم نیست ولی اول یکم گلودرد داشتم  بعدکه 

خوب شد چندوقت بعدش سرفه خشک داشتم ودوباره چندوقت بعدش ازدانشگاه که اومدم تهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه وببخشید اسهال وسنگینی قفسه سینه اومد

من یه چیزی زمستون گرفتم بااین علائم که اول کمی گلودرد داشتم بعدچندوقت سرفه خشک وتهوع وبیحالیوبی اشته ...

هرسال ویروس های مختلف میاد

حالا مهم نیست چیه مهم اینه شما همیشه سیستم ایمنیتو قوی نگه داری

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

سلام من حالم الان افتضاحه

دردشدید تو قفسه سینه و پشت گردنم یعنی ستون فقرات

بدنم هم دردمیکنه

تب

عفونت سینوزیت

سرگیجه

سردرد

یه وضع بدیه

توروخدا دعا کنید به حق امام علی خوب بشم واقعا دیگه خسته شدم

اولاش سرفه هام خیلی خشک بود دیگه سینه ام انگار داشت آتیش می‌گرفت الان سرفه ام بهتره ولی دردشدید دارم تو بدنم 

رفتم دکتر برای عفونت سینوزیتم آزیترومایسین داده

برای ویروس و درد سینه ام دگزا داده گفته شاید التهاب کرده

حالا میترسم دگزا بزنم هنوز نزدم

آخه دگزاا

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

سلام من حالم الان افتضاحهدردشدید تو قفسه سینه و پشت گردنم یعنی ستون فقراتبدنم هم دردمیکنهتبعفونت سین ...

نفس تنگی هم دارید؟عکس ریه گرفتید؟کی مبتلا شدین؟

سلام من حالم الان افتضاحهدردشدید تو قفسه سینه و پشت گردنم یعنی ستون فقراتبدنم هم دردمیکنهتبعفونت سین ...

دگزا نزن برودکتر ریه وعفونی خوب یوقت حساسیت نشون نده بدنت وتقویت کن خودتو

دگزا نزن برودکتر ریه وعفونی خوب یوقت حساسیت نشون نده بدنت وتقویت کن خودتو

عکس ریه گفت نیاز نیست.الان دیگه زدم دگزا رو

دگزا چه حساسیتی نشون میده؟🥲🥲

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز