خطر از بیخ گوشم گذَشت رفته بودیم بیرون هوا خوری خودمو بچم ماشین شوهرم کامل دودیه منم دید نداشتم قشنگ از تو اینه داشتم نگا میکردم ماشین نیاد دنده عقب داشتم میرفتم یهو ۳ نفر پشت ماشین بودن خدا فقط کمکم کرد نزدیک بود سه تاشونو له کنم
اونا قطعا حواسشون بود و کنار میرفتن واسه دنده عقب آدم آروم میره مگه چقدر گاز دادی که نزدیک بود لهشون که فرصت عکس العمل نداشته باشن
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اونا قطعا حواسشون بود و کنار میرفتن واسه دنده عقب آدم آروم میره مگه چقدر گاز دادی که نزدیک بود لهشو ...
ببین دقیقا منم به خانومه گفتم من دید نداشتم شما داشتی نگا میکردی من داشتم عقب میومدم چرا حواست نبود دو تا اقا اونجا بودن اومدن پیشم گفتن ما داشتیم میدیم ترمز نکرده بودی له میشدن
واای خدا به بچه های مردم رحم کنه تروخدا اینقدر الکی و بی تفاوت رانندگی نکنید یعنی چی که نزدیک بود چند نفرو زیر بگیرم ؟؟؟! مگه چقدر سرعت داشتی دنده عقب میرفتی؟؟
تازه جالب خدای ادعا هم هستن بخداا طلب کار گازشو میگیرن میرن اصلن نگاه نمیکنن خیابونه یا کوچه س محل عبور مروره دم مدرسه س هیچی هیچی جالب اینجاس که یکی از همین خانوما زد به مادربزرگ بنده خدای من یه برگبیمه شخص ثالث کند داد به ما ، ما موندیم و مادربزرگی که به کل از پا انداختش حالا بماند چقدر عذاب کشید طفلی تو این سن و سال