2777
2789

خطر از بیخ گوشم گذَشت رفته بودیم بیرون هوا خوری خودمو بچم ماشین شوهرم کامل دودیه منم دید نداشتم قشنگ از تو اینه داشتم نگا میکردم ماشین نیاد دنده عقب داشتم میرفتم یهو ۳ نفر پشت ماشین بودن خدا فقط کمکم کرد نزدیک بود سه تاشونو له کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا قطعا حواسشون بود و کنار میرفتن واسه دنده عقب آدم آروم می‌ره مگه چقدر گاز دادی که نزدیک بود لهشون که فرصت عکس العمل نداشته باشن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اونا قطعا حواسشون بود و کنار میرفتن واسه دنده عقب آدم آروم می‌ره مگه چقدر گاز دادی که نزدیک بود لهشو ...

ببین دقیقا منم به خانومه گفتم من دید نداشتم شما داشتی نگا میکردی من داشتم عقب میومدم چرا حواست نبود دو تا اقا اونجا بودن اومدن پیشم گفتن ما داشتیم میدیم ترمز نکرده بودی له میشدن

واای خدا به بچه های مردم رحم کنه تروخدا اینقدر الکی و بی تفاوت رانندگی نکنید یعنی چی که نزدیک بود چند نفرو زیر بگیرم ؟؟؟! مگه چقدر سرعت داشتی دنده عقب میرفتی؟؟ 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

همین ترسا باعث میشه رانندگی نکنم . ده ساله گواهینامه گرفتم ماه دیگه هم باید برم تمدید کنم 🤕

خدا بزرگه والا من چند سال میترسیدم ولی الان تمام کارای  دخترمو خودم انجام میدم خرید دکتر ولی خب ادم بایو مواظبم باشه

واای خدا به بچه های مردم رحم کنه تروخدا اینقدر الکی و بی تفاوت رانندگی نکنید یعنی چی که نزدیک بود چن ...

گلم سرعتم کم بود دید نداشتم دودیه بود شیشه عقب خدا رحم کرد من همیشه اروم میرونم ولی چون شیب بود یکم سرعتم زیاد بود

تازه جالب خدای ادعا هم هستن بخداا طلب کار گازشو میگیرن میرن اصلن نگاه نمیکنن خیابونه یا کوچه س محل عبور مروره دم مدرسه س هیچی هیچی جالب اینجاس که یکی از همین خانوما زد به مادربزرگ بنده خدای من یه برگ‌بیمه شخص ثالث کند داد به ما ، ما موندیم و مادربزرگی که به کل از پا انداختش حالا بماند چقدر عذاب کشید طفلی تو این سن و سال

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

گلم سرعتم کم بود دید نداشتم دودیه بود شیشه عقب خدا رحم کرد من همیشه اروم میرونم ولی چون شیب بود یکم ...

کاشکی واسه ماشینای دودی جریمه بزارن😐😐

•• شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱🕊️