2777
2789
عنوان

طلاق دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 69 پست

عزیزم ۱۹ سال که سنی نبوده بعد از جدایی یکم زمان میدادی به خودت تا پخته تر بشی یکم عاقل تر خیلی زود وارد رابطه جدید شدین اگه دوست داشتی بگو ازدواج قبلت چرا به طلاق ختم شد ؟

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

میدونی چیه اون میدونه تو ب این راحتیا جدا نمیشی چون ازدواج دومته داره سواستفاده میکنه ..منم ۱۰ ساله ...

دمت گرم بعضی ها رو باید زهر چشم بگیری ازشون تا به غلط کردن بیفتن و سواستفاده نکنن، متنفرم از کسی که از نقطه ضعف دیگران سواستفاده میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمت گرم بعضی ها رو باید زهر چشم بگیری ازشون تا به غلط کردن بیفتن و سواستفاده نکنن، متنفرم از کسی که ...

اره مرداوجدان ندارن ...من تقریبا همه رو تجربه کردم ...گریه کنی .مهریه‌ت کم باشه یا ببخشی..درباره گذشته‌ت بدونه..وووووسواستفاده میکنن

توی دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک قبلا چطوری بود،بحثی چیزی باهم داشتین؟چطور رفتار میکردم این موقعیت رو مد ...

اره تو این ۵ ماه عقد یبارم دعوا نداشتیم از وقتی خالم اومده وسط اینجوری بینمون به هم زده شده

بعدم میگه مامانم خوب کرده هرچی گفته هر کاری کرده

خاله بازیه مگه بچه ای؟؟؟؟با یک حرف میخای جدا شیاز مشکلات فرار نکن حلش کن

بخدا خیلی سعی کردم چیزی نگم

حلش کنم

دیروز دوبارم زنگ زدم

ولی انگار نه انگار

انگاری دشمنشم

عزیزم ۱۹ سال که سنی نبوده بعد از جدایی یکم زمان میدادی به خودت تا پخته تر بشی یکم عاقل تر خیلی زود و ...

خسیس بودن 

پدرش دخالت میکرد

لباس زیر خریده بودم باباش فهمیده بود

تو خونمون هرچی میشد کف دست باباش بود

خودمو خودشو تهدید به خودکشی میکرد