2777
2789
عنوان

طلاق دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 69 پست
بابا کارگاه دارنچند تا سوله دارناصلا نمیدونم ک

چی بگم، وظیفشون هس بیارن، حرف خالت خیلی زشت بوده که اونایی که قربونی نداشتن زن نشدن، چرا شدن اما یه عمر کینه و عقده به دلشون کاشته شده

چی بگم، وظیفشون هس بیارن، حرف خالت خیلی زشت بوده که اونایی که قربونی نداشتن زن نشدن، چرا شدن اما یه ...

بعدم میگه مگه حرف بدی زدم ؟

نه گناهشو گردن میگیره

بعدم نامزدم میگه مامانم خوب کاری کرده

وای وای دارم خفه میشم نمیدونم اصلا چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سختمهدیگه تحمل یه شکست عاطفی رو ندارم

عزیزم دلیل طلاق قبلیت چی بود؟ 

با قبلی سر چی به مشکل خوردی 

شما خیلی سنت کمه اصلا نمیدونم چطور طاقت اوردی...

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بعدم میگه مگه حرف بدی زدم ؟نه گناهشو گردن میگیرهبعدم نامزدم میگه مامانم خوب کاری کردهوای وای دارم خف ...

دلسردت نکنما عزیز دلم، نامزدی که از الان به حرف مادرش هست و برات اون حرمتی که باید قائل نمیشه، چشمم آب نمیخوره زندگی بهتری باهاش داشته باشی و تازه مثلا خالت و پسر خالت هستن، فردا پس فردا هرچی مامانش گف اونو انجام میده، که اونطور هم زندگی برات خیلی سخت میشه، باز قشنگ فکراتو بکن

اصلا ب طلاق قبلیت فک نکن ،اتفاقا ب عنوان درس بهش نگا کن فقط

نگو ی بار طلاق گرفتم و...

تو عقدی ،بهارین زمان تصمیم 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

عزیزم دلیل طلاق قبلیت چی بود؟ با قبلی سر چی به مشکل خوردی شما خیلی سنت کمه اصلا نمیدونم چطور طاقت او ...

خسیس بودن 

پدرش دخالت میکرد

لباس زیر خریده بودم باباش فهمیده بود

تو خونمون هرچی میشد کف دست باباش بود

خودمو خودشو تهدید به خودکشی میکرد 

دیگه تحمل ندارم من

به فکر اینم دیگه تموم کنم خودمو امروز رفتم یه لیوان وایتکس ریختم بخورم فقط بخاطر مامانم پشیمون شدم

دارم خفه میشم 

تحملشو ندارم دیگه

دلسردت نکنما عزیز دلم، نامزدی که از الان به حرف مادرش هست و برات اون حرمتی که باید قائل نمیشه، چشمم ...

میدونم همه اینارو

بخاطر همین نگرانم

نگران آیندم

نگران آبروم

دارم خفه میشم دیگه

بعدم میگه مگه حرف بدی زدم ؟نه گناهشو گردن میگیرهبعدم نامزدم میگه مامانم خوب کاری کردهوای وای دارم خف ...

من یبار به شوهرم گفتم کاش مثلا این مناسبت برام طلا بخری.تا یه مدت باهام قهر بود که تو اهل پول و اینایی. از اون به بعد بیشتر مناسبت ها سعی میکنم خودم برای خودم یه تیکه طلای کوچیک بخرم. خودم شاغلم

عزیزم سر این چیزا کام خودتو تلخ نکن.

اصلا ب طلاق قبلیت فک نکن ،اتفاقا ب عنوان درس بهش نگا کن فقطنگو ی بار طلاق گرفتم و...تو عقدی ،بهارین ...

بابام بیچاره

مامانم

وای نمیدونم چیکار کنم امروز میخواستم وایتکس بخورم فقط مامانم جلومو گرفت ک دق میکنه

من یبار به شوهرم گفتم کاش مثلا این مناسبت برام طلا بخری.تا یه مدت باهام قهر بود که تو اهل پول و اینا ...

بحث من سر وسیله و طلا و اینا نیست

من میگم تو ازدواج کردی مستقل بشی نه اینکه بازم وابسته مامانت باسی هرکاری بکه بکنی

زنتو لگد کنی که مامانم ارزش داشته باشه

بابام بیچارهمامانموای نمیدونم چیکار کنم امروز میخواستم وایتکس بخورم فقط مامانم جلومو گرفت ک دق میکنه

ب خاطر شوهر،جوونیتو بگیری مادرتو داغدار کنی😐

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین