2777
2789
عنوان

طلاق دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 69 پست
اسی جان بجای طلاق حل مساله یاد بگیر وگرنه که همه زندگیا مشکل دارن

حل مساله تو این چند روز هرکاری فکرم اومده کردم

بهش گفتم نه تو به حرف مامانت گوش کن نه من

فردا پس‌فردا اینا بازم باهم حرف میزنن زندگی منوتو میره رو باد هوا

بحث من سر وسیله و طلا و اینا نیستمن میگم تو ازدواج کردی مستقل بشی نه اینکه بازم وابسته مامانت باسی ه ...

باور کن همه زندگی ها مشکل داره.یکی کمتر یکی بیشتر.

یبار مستقیم به شوهرم گفتم چرا حرف مادرتو قبول میکنی حرف منو قبول نمیکنی.

گفت انتظار داری حرف مادرم که اینهمه سال بزرگم کرده رو باور نکنم و حرف تو رو باور کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم همه ایناروبخاطر همین نگرانمنگران آیندمنگران آبرومدارم خفه میشم دیگه

با بزرگترات مشورت کن با خالت اینا سنگاشون رو وا بکنن، تکلیف مشخص کنن، دخالت خالت رو از زندگیت ببرن و شوهرت رو تهدید کنن اگه کلا با حرفای مادرت نیخای زندگی کنی قید دختر مارو بزن، اینا رو به پدرت بگو بهش بگه، اگه تغییری نکردن نترس بازگرد، روح و روانت مهم هس یا حرف مردم؟ بری با یک بچه برگردی یا یک عمر عذاب بکشی تو اون زندگی خوبه؟؟؟؟ فکراتو بکن، تونستین برین باهم پیش مشاور 

باور کن همه زندگی ها مشکل داره.یکی کمتر یکی بیشتر.یبار مستقیم به شوهرم گفتم چرا حرف مادرتو قبول میکن ...

از دیروز نه خودش زنگ زده

نه خالم زنگ زده

پس من چیکار کنم

شما بگو چیکار کنم

دیروزم زنگ زدم که حرف و حدیثا تموم شه یجوری باهام حرف زد که نگم گفت همون بشین خونه بابات برو بسلامت 

از دیروز نه خودش زنگ زدهنه خالم زنگ زدهپس من چیکار کنمشما بگو چیکار کنمدیروزم زنگ زدم که حرف و حدیثا ...

عزیزم ما هم عقدیم. شوهر من که یه هفتست قهره.حرف مشابه همسر شما رو هم بهم زد

حوصله به خرج بده‌ و خودتو سرسنگین بگیر.فکر نکنه چون یکبار طلاق گرفتی الان بهش سواری میدی.‌ الان پیگیری زیاد شما فقط نتیجه برعکس میده

فعلا به کارهای روزمره ات طبق روال قبل ادامه بده.بذار از دور ببینه که زندگیت مختل نیست. خودش میاد

میدونم همه ایناروبخاطر همین نگرانمنگران آیندمنگران آبرومدارم خفه میشم دیگه

چ اصراریه اصلا ازدواج‌کنی بزار حداقل ۷سال از طلاقت بگذره.فراموش کنی.دوباره‌حودتو بسازی بعد باپسرخالت عقد میکردی.سرزنش فایده نداره ولی سالی ک‌نکوست از بهارش پیداس.حالا وصف توشده.

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
واااااای چقد بیرحمانه قضاوت میکنید😐

قبول دارم یکم تند نوشتم ولی حالا هنه نه، ولی خیلی‌هاشون واقعا لجبازند و کسی از پس‌شون برنمیاد.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واااااای چقد بیرحمانه قضاوت میکنید😐

قبول دارم یکم تند نوشتم ولی حالا هنه نه، ولی خیلی‌هاشون واقعا لجبازند و کسی از پس‌شون برنمیاد.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره تو این ۵ ماه عقد یبارم دعوا نداشتیم از وقتی خالم اومده وسط اینجوری بینمون به هم زده شدهبعدم میگه ...

ببین عزیزم ازین بحث ها بین همه زن‌و‌شوهرا پیش میاد 

وقتی هم بین زن و شوهر بحثی هست و ازهم کناره میگیرن،ما زنا دوست داریم درباره اون موضوع حرف بزنیم و حلش کنیم،ولیمردا برعکسن دوست دارن درمورد موضوع اصلا حرف نزنن و سکوت داشته باشن

شمام ی مدت ولش کن،ن زنگ بزن ن پیام 

هیچی ،توی زندگی بری و مخصوصا جدا از پدرمادرش باشی،حرف و حدیث ها کمتر میشه 

ببین ی موقع ها باید خودتو بزنی ب اون راه ک نمی‌شنوی 

خودش کم‌کم یاد میگیره ک نباید هرچی میشه ب پدرمادرش بگه 

شوهر من اوایل ب حرف مادرش بود ،تا یاد گرفت زندگی منواون ب مادرش مربوط نمیشه 

یکم سیاستت رو زیاد کن 

مستقیم نگو مادرت فلان مادرت بیسار ،معلومه ک بدش میاد و گردن نمیگیره تقصیر مادرش رو 

موفق باشی عزیزم ♥️