2777
2789
عنوان

نمرم اشتباه شده اعتراض نزدم😶

335 بازدید | 14 پست

من نهمم 

بعد انشام خیلی خوبه به حدی که جشنواره خوارزمی مقام آوردم 

بعد یه نفر توی کلاسمون هست هم اسم و هم فامیلیم قبلا نمره هامون اشتباه شده بود اما بازم دبیر گفت دیگه سیستم بسته شده نمیشه کاریش کرد 

الآنم انشا ۲۰ من رفته توی کارنامه اون ۱۹ اون اومده توی کارنامه من 

معدلم ۱۹،۹۳ شده 

اعتراض نزدم چون این دبیرمون زیاد با من اوکی نیست و پس فردا باید برم که سیستم بسته شده و نمره رو عوض نمیکنن و مهلت اعتراض فقط یک روز از دیروز تا امروز بود 

اما یکم ناراحتم باز 

میشه،بلاخره🌄🌱

معدلت 20 بشه یا نشه چقدر در اوضاع زندگیت تفاوت ایجاد میکنه؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

باز تو خوبه نمره اون ۱۹ بوده توی دانشگاه نمره ۱۹.۵ من از یه درس سخت با نمره ۱۴ یک نفر دیگه جابه جا شد. تازه من اسمم فاطمه بود اون زهرا فقط فامیلیمون مشترک بود. زنگ زدم استادمون گفت حالا طوری نیست شما که دو قلویید!!!!!!

کلی التماسش کردم تا نمره‌ام را درست کرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که نمیتونه دیگه اعتراض بزنه، زور اومدن و ناراحت شدن بیخودیه 

شما ممکنه در سالهای اینده عمرتون بار ها و بارها تلاش بکنی و نتیجه 100 درصدی نگیری 

کمالگرایی رو بذارین کنار:) 

19/93 به اندازه کافی و زیادی خوبه، چرا وقتی نمیتونه اعتراض بزنه بشینه خودشو ناراحت کنه؟ 

مگر ازمونتون نهایی نبود؟؟ 

پس امکان اینجور جابه جایی خیلی کمه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
باز تو خوبه نمره اون ۱۹ بوده توی دانشگاه نمره ۱۹.۵ من از یه درس سخت با نمره ۱۴ یک نفر دیگه جابه جا ش ...

منم الان پام توی گچه کلی باید برم اعتراض کنم تا نمره خودمو بزارن 

اصلا حوصلشو ندارم زیاد چون من با پام تا دستشویی به سختی میرم بعد مامانمم نمیدونه بره چی بگه 

مهلت اعتراض هم ۱ روز بود واسه همین بیخیالش شدم

میشه،بلاخره🌄🌱
پشیمون میشی حتما تلاشتو بکن منم نهمم خراسان رضوی توچی؟

کرمان 

آخه پام شکسته بعد برم مدرسه احتمال اینکه عوض کنن خیلی کمه 

واسه همین میگم بیخیالش 

میشه،بلاخره🌄🌱
اگر هم تراز بشم با یکی داخل آزمون تیزهوشان اونی که معدلش بیشتره پذیرش میشه

ببین داری استرس الکی واسه خودت جور میکنی 

تویی که معدلت 19/93 شده مطمئنم ترازتم بالاعه 

نهایتا به جای نفر مثلا 7 ام میشی نفر 9 ام قبولی 

حالا که نمیتونه دیگه اعتراض بزنه، زور اومدن و ناراحت شدن بیخودیه شما ممکنه در سالهای اینده عمرتون با ...

چرا نهایی بود 

اونی که اسمش با من یکیه اصلا درس نمیخونه و من انشام خیلی خوبه اسم و فامیل و ته فامیل کاملا یکی هستیم واسه همین جا به جا وارد کارنامه کردن 

بعد الان پام شکسته توی گچه اصلا نمیتونم راه برم زیاد 

واسه همین حوصلشو ندارم برم پیگیر بشم و مدارس خوب که واسه ثبت نام قبل از نتایج نمونه و تیز رفتم با همین معدل ثبت نامم کردن 

اما یکم ناراحتم

میشه،بلاخره🌄🌱
ببین داری استرس الکی واسه خودت جور میکنی تویی که معدلت 19/93 شده مطمئنم ترازتم بالاعه نهایتا به جای ...

مرسی❤️🥲

ترازم رو حساب کردم کف کفش ۴۴ هزار هست به بالا 

امیدوارم قبول بشم 🥲❤️

میشه،بلاخره🌄🌱
چرا نهایی بود اونی که اسمش با من یکیه اصلا درس نمیخونه و من انشام خیلی خوبه اسم و فامیل و ته فامیل ک ...

خب نهایی بوده 

شما بالا برگه تون بارکد نداشت؟ 

نه نداشت اونا واسه کنکوریاست واسه مارو خود معلمامون تصحیح میکنن

اها 

خب

ببین اگه خودت نمیتونی بری اموزش و پرورش شهرتون، خانواده رو بفرست، اگر کلا امکان اعتراض نیست، خودتو اذیت نکن دیگه 

موفق باشی 🌱✨