2777
2789
عنوان

دست خواهرم سوخت بخاطر گرما😐

501 بازدید | 37 پست

خواهرم میخاست در خونه باز کنه دستش تاول زده قرمز شده بس در داغ بود😐خوشبحال هرکسیکه تو شهر خوش آبوهوایه قدر بدونید بخدا😶 انقد گرمه حتی شبا که خورشید نیستم بازم لوار گرمه😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ظهری چندتا شیشه شستم عجله گذاشتم سینی روحی تو افتاب نمیدونم نیم ساعت نشد رفتم بیارم دستم سوخت  چند باز گذاشتم زمین تا اوردم تو خونه

ظرف ک میشستم. بخدا ایقد اب داغ انگار ابگرمکن زده باشی

برق ضعیف کولرا نمیکشه مهمون داریم همه چپیدیم یه اتاق 🤦🏻‍♀️

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

اوخییی عزیزم چند روزه خیلی ناراحت مردم جنوب کشورم خداروشکر الان تهران ابریه دیشب بارون اومد، وگرنه چند روز پیش رفتیم بیرون آفتابش گرم بود سایه هاش خنک تو آفتاب قرار میگرفتیم بچهام کلافه میشدن ولی بعدظهر باد اومد خنک شد، اون وقت گفتم مردم جنوب بچه هاشون چه 

می کنند طفلکیا 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

[QUOTE=344013112]منکه آخرش از این شهر میرم🙂[/QUOTE تحمل سرما رو داری

ما  ن تحمل گرما داریم ن سرما🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
اوخییی عزیزم چند روزه خیلی ناراحت مردم جنوب کشورم خداروشکر الان تهران ابریه دیشب بارون اومد، وگرنه چ ...

همش تو خونه. روزا اتیش. شبا باد داغ گرم

رسمن زندانی شدن

[QUOTE=344013112]منکه آخرش از این شهر میرم🙂[/QUOTE تحمل سرما رو داری ما ن تحمل گرما داریم ن سرما� ...

سرمارو میشه لباس پوشید ولی گرمارو نه من که عاشق پاییز زمستونم 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅