2777
2789
عنوان

نامادری

2503 بازدید | 16 پست

سلام دوستان روز بخیر

دوستان کسی هست نامادری داشته باشه یا خودتون نامادری باشید 

میشه از تجربیاتتون برام بگید 

مثلاً روزای اول چطور گذشت

یا چیکار کردید که روابط خوبی با نامادری تون دارید 

دوستان اگر کسی خودش نامادری هست میشه بگید چه انتظاری از فرزند همسر تون دارید که شما هم باهاش رفتار خوبی داشته باشید؟

ممنونم 

بچه دوست من نامادری داره

پدر مادرش جدا شدن

بچه پیش مادرشه

ارتباطش با نامادریش کاملا رسمی و دور

چون باعث طلاق پدر مادرش شده، ازش خوشش نمیاد.ولی بچه‌مودبیه کاری بهش نداره

البته هم پدر و هم مادر جداگانه خیلی هوای بچه رو دارند

و خدا برای من کافیست.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم پسر خالم با نامادریش چ رفتاری داشت فقط میدونم بااینکه خالم ی ادم ب شدت بی مسئولیت و بیخود شوهر خالمم خلافکار ولی پولدار این زن پسر خالمو جوری تربیت کرده ک همه حسرت همچین بچه ای رو میخورن براشم زن گرفت ی زن خوشگل و عاقل

میشه یکم از تجربه هاتون برام بگید ؟

من اوایل ازدواج بچه شوهرم و ک چهارده سال داشت خیییییلی دوست داشتم و بش محبت میکردم و از درآمد خودم خرجش میکردم و طرفش بودم ولی تا یک بار برخلاف میلش عمل کردم فورا برگشت تو روم واستاد و، کلا زبون درازه

حاضر جوابه

از چشم افتاد

دیگه دوست ش ندارم

تاپیک های قبلیمو بخونین شاید ب دردتون خورد

من اوایل ازدواج بچه شوهرم و ک چهارده سال داشت خیییییلی دوست داشتم و بش محبت میکردم و از درآمد خودم خ ...

ممنونم از لطفتتون 

من مادرم فوت شده چند سالی میشه 

پدرم هنوز ازدواج نکرده البته شاید بزودی مجدد ازدواج کنه 

من هم نامادری خوب دیدم هم نامادری بد 

راستش خودم از بحث کردن با دیگران بدم میاد 

برای همین همیشه سعی میکنم از تجربیات دیگران استفاده کنم و اگر روزی نامادری اومد تو خونمون بتونم باهاش کنار بیام 

گرچه خیلی برام سخته حضور نامادری تو خونه اما چاره ای ندارم 

ممنونم از لطفتتون من مادرم فوت شده چند سالی میشه پدرم هنوز ازدواج نکرده البته شاید بزودی مجدد ازدواج ...

عزیزم خدا مادرتو بیامرزه

معلومه دختر عاقل ی هستی

خواهرانه چن چیزو بت میگم

اولا بپذیر ک بابات گناه داره و حق زندگی و ازدواج داره

دوما از زنی ب بابات باش ازدواج میکنه بدت نیاد ک میاد جای مامانت و... اونم گناهی نداره اون نیاد یکی دیگه وبش ب چشم رقیب خودت یا مادرت نگاه نکن

من بقیه نامادری ها رو نمیدونم ولی ب خدا قسم من بچه شوهرم و ب اندازه بچه خودم دوست داشتم و بیشتر از بچه خودم باش خوب بودم و اصلا حس نامادری بودن نداشتم ولی متاسفانه خودش با رفتارش و همچنین شوهرم با رفتارای اشتباه ش باعت شدن من از بچه ش بدم بیاد و... 

حالا شما سعی کن دختر خوبی باشی ن اینکه مظلوم و تو سری خورا نه اصلا اجازه نده بت ظلم بشه یا بت زور بگن ولی با لجبازی و زبون تلخ نه بلکه با آرامش و مهربانی خواسته ها و اعتراضات و یا غیرمستقیم بیان کن

حاضر جواب نباش (بعدا ب حالت گلایه حرف دلتو بزنی بهتره) 

اون زن ک میاد قرار نیست مثل کلفت همه کارا رو بکنه تو هم قرار نیست کلفت اون باشی هردو باید وظایف خودتونو انجام بدین،، طوری رفتار نکن فکر کنه مفت خور و تنبلی

و اینکه ی چیز مهم هیچ وقت کاری نکن بات سر لج بیفته چون ب ضررت میشه

و تا مشکل، بحث یا اختلاف نظری پیش اومد فورا جبهه نگیر و فکر نکن چون نامادری اینجوریه قطعا همه با مادر خودشونم چالش دارن

و مهمتر از همه چیز رفتار پدرته ک باید درست و بجا و متعادلانه رفتار کنه،، اگه قبل ازدواج با مشاور مشورت کنه خیییییلی خوبه

عزیزم خدا مادرتو بیامرزهمعلومه دختر عاقل ی هستیخواهرانه چن چیزو بت میگماولا بپذیر ک بابات گناه داره ...

ممنونم از راهنماییتون 🙏🏻 

امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید 🙏🏻

سلام منم نا مادری دارم روزای اول خیلی خوب بود ولی الان بعد ی مدت هم دست روی ابجیام بلند میکنه هم فلفل میریزه تو دهنشون یبار من رو کتک زد که دوبرابر تحویلش دادم

همش بابام رو بر علیه ما میکنه

کاری کرده بابام جواب سلام ما رو نمیده

توروخدا وقتی وارد زندگی کسی میشید با دید باز وارد بشید

ببینید شرایطو طرف بچه داره میتونید کنار بیاید یا نه