2777
2789
عنوان

هدیه تخفیف دوره 😍😍جانمونی😍

50 بازدید | 3 پست

🔴برگزاری دوره اعتماد به نفس🔴

مباحث دوره :

✅اعتماد به نفس چیست ؟ + تمرینات

✅عزت نفس چیست ؟ + تمرینات

✅ این دو مهارت به چه کار ما میان؟

✅خودشناسی و خداشناسی

✅ هدفگذاری و برنامه ریزی در کارها

✅ شهامت و جرات ابراز خود و خواسته های خود 

✅فن بیان و صداسازی و ارتباط گیری 

[[پشتیبانی دائم ]] 

تعداد جلسات : ۷ جلسه 

(( مجموعه کل دوره یک هفته ))

هزینه یادگیری کل این مباحث و این دوره ارزشمند سه میلیون و پانصد هزار تومن است ،

اماااااااا

شما میتوانید از طریق این کد ( yamahdiadrekny) به مبلغ صد هزار تومن این دوره رو آموزش ببینید، 

تاثیر و تغییری که بعد از این دوره در خودت ، زندگیت و اطرافیانت می بینی، [تبدیل به معجزه زندگیتون میشه]

برای ثبت نام کد بالا رو به شماره زیر ارسال کنید:

09334831075

.

گلم تا جایی که می‌دونم تبلیغات تو سایت ممنوع هست( یعنی نمی‌تونید تبلیغ کار خودتون یا دیگران رو کنید ) اگر هم درآمدی به دست بیاد از این راه فکر نمیکنم حلال باشه 

البته اگر براتون مهم باشه

حالا باز اگه براتون مهم هست از نی نی یار بپرسید 

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

گلم تا جایی که می‌دونم تبلیغات تو سایت ممنوع هست( یعنی نمی‌تونید تبلیغ کار خودتون یا دیگران رو کنید ...

اولا که این تبلیغ نیست . معرفیه. دوما 

این سایت فقط مخصوص بارداری و .. سوالات مربوط به کودک و زایمان و .... اینا باشه. اما کلا بحث درمورد خانواده شوهر و عمه و دعوا ....

در ضمن تو بخش انتخاب موضوع سایت هم زده معرفی عنوان های شغلی هیچ مشکلی نداره. 

بنده خیلی حلال بودن در آمدم برام مهمه. همه مثل خودتون نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که این تبلیغ نیست . معرفیه. دوما این سایت فقط مخصوص بارداری و .. سوالات مربوط به کودک و زایمان ...

تا اونجایی که من می‌دونم هر بار نی نی یار کسایی که رو که تبلیغات میزاشت تعلیق میکرد اما کاری به کسایی که معرفی شغل می‌کردند تا دیگران یاد بگیرن نداشت پس این دو تا با هم فرق داره

در هر صورت امیدوارم خدا آنقدر به همه بنده هاش بده که مجبور نباشند چنین درآمدی رو وارد زندگیشون کنن 

من وظیفه خودم دونستم که بهت تذکر بدم ممکنه این درآمد حرام باشه و صاحب سایت اعلام نکرده باشه که فروش دوره و ... مجاز هست 

البته گفتم اگه براتون مهم هست میتونید از نی نی یار بپرسید که اون بهتون بگه فروش دوره در سایت مجاز هست یا خیر چه اشکالی داره شما هم یه درآمد داشته باشی بزنی به زخم زندگیت 

من فقط خواستم بهتون اطلاع بدم که درآمد مشکل دار وارد زندگی نکنید

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود