2777
2789
عنوان

به یه عدد تاپیک عکس نیازمندیم🗿

145 بازدید | 10 پست

جدیدا همه تنبل شدن یا من بدشانسم؟ تاپیک هست کلا نیست یا من نمی‌رسم بهشون؟ چه وضعشههههه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

دقیقا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برکت از سایت رفته دیگه عکس مکس درکار نی

اقدسی ؟

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

دانلود یکی که عکس بزاره منم تگ کنهههه... عکس میخوامممم

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
دانلود یکی که عکس بزاره منم تگ کنهههه... عکس میخوامممم

بزارم تگت کنم؟ همین الان یهویی بگیرم 😂

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال من مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی... ‏نه دوری که منتظرت باشمو نه نزدیک که به آغوشت کشم.نه از آن منی که قلبم تسکین گیرد و نه از تو بی نصیبم که فراموشت کنم تو در میانه ی همه چیزی.

بزارم تگت کنم؟ همین الان یهویی بگیرم 😂

بزارررر تورو جدتتتت

اصلن خودمم میزارمممم🗿🥲

بزارررر تورو جدتتتتاصلن خودمم میزارمممم🗿🥲

ببین تو یه تاپیک قدیمی از یه کاربری دیگه میزارم تو هم همونجا خواستی بذار 

فقط نظر تند نده من اعتماد به نفسم خیلی پایینه ها😂💔

ببین تو یه تاپیک قدیمی از یه کاربری دیگه میزارم تو هم همونجا خواستی بذار فقط نظر تند نده من اعتماد ب ...

منتظرمممممم

اصلن خودم بزارممم؟🗿🥲🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز