2777
2789
عنوان

فقط سرکلاژی ها بیان 😔سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 41 پست
من درد دارم و حالم بد میشه دلیلش چیه نه خون ریزی دارم نه ترشح و مرتب درد می پیچه همه جام خیلی ترسیدم ...

فقط استراحت کن عزیزم توالت فرنگی استفاده کن،شیاف حتی میتونی ۸ساعتی هم استفاده کنی من قبل سرکلاژ هشت ساعتی استفاده میکردم الان ۱۲ ساعتی،گرمی اصلا نخور نزدیکی نداشته باش ،استرس هم نداشته باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چند هفته ای ؟سقط داشتی؟ هیچی سرکلاژ اجازه نمیده دهانه رحمت باز بشه باید کامل استراحت باشی یه ع ...

تو شیش ماهگیی سقط داشتی؟دلیلش چی بود چقدر طول کشید تا سقط کنی خیلی اذیت شدی؟

تو شیش ماهگیی سقط داشتی؟دلیلش چی بود چقدر طول کشید تا سقط کنی خیلی اذیت شدی؟

آره ، لک صورتی دیدم یه کم انقباض گرفتم یهو خونریزی و زایمان مرده به دنیا اومد الان خیلی میترسم باز اونجوری نشه

خون توش بود؟

نه خون نبود نه لکه دارم نه آبریزش اما 20روزه درد و انقباض های زیاد دارم چند روز یکم بهتر شدم آمپول و شیاف می زنم و استراحت دوباره دردام شروع شده سونو هم می دم میگن هیچ مشکلی نداری دهانه رحمم حدود 30 زندگیم نابود شده اومدم خونه خواهرا شوهرم خونه خودم پله هر کاری بگی کردم دیگه عاجز عاجز شدم از این عذاب ترسم اینم بچه بزرگتر شه و ماهای بالاتر سقط شه آخه دردش غیر عادیه تند تند می گیره