2777
2789
عنوان

فقط سرکلاژی ها بیان 😔سوال دارم

2346 بازدید | 41 پست

مامانا من چون سابقه سقط دارم باردارم و سرکلاژ کردم الان هفته۲۵هستم میشه بهم بگید چقدر باید امید داشته باشم ک تا ۹ماه میرسه بچم یه درد هایی دارم  مثل تیر کشیدن احساس سنگینی دهانه رحم,بچه رو پایین ترین نقطه احساس میکنم لگد زدناش دقیق روی مثانه و ببخشید زیر موهای زائده  همش استراحتم لیدی میل اکتی ناتال پلاس برای وزن بچه میخورم اگه باز زود به دنیا اومد بمونه خیلی نگرانم چکار چکنم یه عالمه شیاف امپول هم مصرف میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سرکلاژی نیستم دارم میمیرم از درد کمر و پا و ... زندگی ندارم تا یکم راه برم یا سرپا باشم درد ناحیه تناسلی میکشه منو 

خدا بهت کمک کنه 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
عزیزم ان شاالله تا ۳۰ هفته برسی دیگه نگرانیت تموم میشه آمپول ریه زدی؟

نه هنوز دکترم گفته تا ۳۰هفته اگه رسیدی بعد امپول ریه بزن یعنی تو سی هفته به دنیا بیاد میمونه؟

وا چه حرفیه میزنی عزیزم 

خارج بخاطر اینکه تحرک خانم ها زیاده ب درخواست خودشون سرکلاژ میشن تا بچه پایین میاد و سر موقع زایمان کنند 

سرکلاژ عمل بسیاااار خوبی هست و جای بچه محکم میشه 

چندین نفر. از دوستان من بعد از چندین سقط با سرکلاژ ماه نهم زایمان کردند 

نگران نباش عزیزم 

منم بچه را خیلی پایین حس میکردم به طوری که وقتی راه میرفتم سرش را بیرون حس میکردم ولی بااستراحت بهترمیشدم. خیلی نادون بودم ازطرفی هم ازنظر روحی همش بحث وجنگ بود خیلی تاثیر اشت آرامش داشتن.نگران نباش خدابزرگه

❤️❤️

نه هنوز دکترم گفته تا ۳۰هفته اگه رسیدی بعد امپول ریه بزن یعنی تو سی هفته به دنیا بیاد میمونه؟

آره عزیزم ان شاالله، البته تو هفته ی توام بودن جنینایی ک ب دنیا اومدن و زنده موندن

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات 
درک میکنم سخته خدا کمک شما هم بکنه عزیزم چند هفته ای؟

من ۲۴ هفته هستم

آره خیلی سخته اصلا نه میتونم بشینم نه راه برم نه بخوابم فقط دلم میخواد زودتر بگذره 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
وا چه حرفیه میزنی عزیزم خارج بخاطر اینکه تحرک خانم ها زیاده ب درخواست خودشون سرکلاژ میشن تا بچه پایی ...

وای یعنی میشه منم به نه ماه برسم ،اخه میگن با سرکلاژ هم امکان داره کیسه اب پاره بشه خیلی میترسم 

وای یعنی میشه منم به نه ماه برسم ،اخه میگن با سرکلاژ هم امکان داره کیسه اب پاره بشه خیلی میترسم

ببین امکان داره همین الان زایمان کنی امکان داره کسی که شکم سومش هست زودتر از شما بزاد 

بارداری کاملا غیر پیش بینیه 

ولی سرکلاژ عمل قوی هست