2777
2789
عنوان

مامانم امروز بهم گفت زشتم 💔

305 بازدید | 14 پست

امروز داشتن درمورد دماغ نظر میدادن شوهر خالم گفت ناراحت نشیدا خواهر خانم دماغ بچه هات شبیه خودتونه... 

بعد مامانم گفت یعنی دماغ من شبیه نازنین شبیه اینه؟؟ 

منظورش این بود من زشتم خیلی بهم برخورد قلبم شکست 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من هر چی هستم حاصل خودتونم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

😂😂 بی خیال مگه بچه ای

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13875742/%d8%ac%d

خواهش میکنم آخرین تاپیکم رو گزارش بزنید

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

زشتی و خوشگلی معنی نداره
باید منتظر صنعت مد باشی
یه موقع لب نازک مده یه موقع کلفت
یه موقع لاغر و اسکینی مد بود الان توپر مد شده
یه موقع ابرو نازک یه موقع ابرو کلفت
زشتی و خوشگلی به این چیزا نیست
همه خوشگلیم فقط باید ببینیم کی میایم رو مد
عشق کن با خودت

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

نه عزیزدلم 

این چه حرفیه گل زیبا💜

مامان خواسته باهات شوخی کنه 💛

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.