2777
2789
عنوان

بیایین مشکل بین منو مادرشوهرم

195 بازدید | 7 پست

من تو  دوران نامزدی برام خانواده شوهر میوه فصل اوردن نو بهار 

ی سبد بزرگ بود هندونه رو گذاشته بودن وسطش دورش میوه چیده بودن 

بعد دختر عموم ک مهمون رفته بودیم خونشون برگشت گف ناراحت نشی ها اون چ میوه ایی بود اورده بودن بخیل ها هندونه روهم گذاشتن تو سبد ک جا بگیره میوه کم بخرن 

منم کلی ناراحت شدم از نفهمیم ب شوهرم گفتم اونم گف عرکی گفته غلط کرده ما همه جا دیدیم هندونه رو تو سبد میزارن 

بعد از چهارسال ک شده دیروز شوهرم ب مادرش گف ک دختر عموم اینجوری گفته 

مادرشوهرم داش خودشو جر میداد ک فردا میزنگم واس دعوا ک ب تو ربطی ندار 

منم این وسط میشم ادم بده هی میگم ول کنین مالچهار سال پیش 

اصلا دس ولکن نیس 

منم دختر عموم دهن لق میترسم از من ب اونا بگ ک منم پشت سرشون گفتم 🥴😞 استرس کل وجودمو گرفته 

کاش زبونم لال میشد نمیگفتم 

مامانم میگ گیریم ک حالا گفته ب خاطر اون زنگ میزنن اخه چ قد پررو 

چیکار کنم خیلی ناراحتم این وسط میشم فضول و شیطان 

😐

معلومه اون از بدجنسی گفته. شما چرا پیشو گرفتی!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان