2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طرز تهیه خودت رو بفرما

پیازو رنده میکنم آبشو میگیرم

سیب زمینی هم همین طور

میریزم تو گوشت ورز میدم

نمک فلفل اینا میزنم 

میزارم یخچال خودشو میگیره سرخ میکنم

نگا میکنی کیف میکنی

میخوریش انگار مثلا کاغذ میخوری😑 بی طعمه بی طعم

پیازو رنده میکنم آبشو میگیرمسیب زمینی هم همین طورمیریزم تو گوشت ورز میدمنمک فلفل اینا میزنم میزارم ی ...

پس ادویه چی؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

سیب زمینی رنده ریز ،پیاز رندع ریز،ابشونو بگیر ن کامل ک خشک شه ،گوشتتو بزن و نمک و فلفل  زرد چوبه ی ذره کاری و کمی پودر سیر و جعفری تازه خرد شده ی قاشق پودر سوخاری قشنگ ورز بده سرخ کن

مرزه خشک‌و ترخون خشک حتمن بریز

اگ‌ میخوای طعم فست فودی بگیره،بجا سبزیجات خشک،ی حبه سیر له کن و ادویه پیتزا بریز 

پودرسوخاری  هم درهر دو مدل بریز

فقط آب پیاز بگیر،،آب سیب زمینی نگیر،پودر سوخاری آبشو میگیره

میزنم کاری اما حس میکنم نمیدونم زیاد میزنم کم میزنم یا شاید اصلا تو دستای من بد درمیاد

یکم سبزی خشک معطر بزن.پودر سیر و اویشن هم بزن ببین چجور میشه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز