2777
2789
عنوان

دل نوشته های من 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 110 پست

ای ما و صد ما

زِ پی تو مست و خرابیم

ما بی تو خسته ایم،

تو بی ما چگونه ای؟

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغز عزیزم انقد گذشته رو یادآوری نکن ..

چی بهت میرسه که من عذاب وجدان بگیرم !

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

گاهی میخندیم به یاد روزایی که گریه میکردیم

گاهی گریه میکنیم به یاد روزایی که میخندیدیم.

کلید را ؛

در جمجه‌ام 

بچرخان و داخل شو:>>

به آغوش اعصابم بیا.!

در تاریکی سرم بنشین

اتاق را بگرد و هرچه را که سال هاست پنهان کرده ام

از دهانم بیرون بریز پرده ها را کنار بزن

چشم ها را بشکن و متن را از نقطه‌ای که

در آن اسیر شده آزاد کن !

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری 

برآید از دلم آهی، بسوزد هفت دریا را..

سعدی

اگر می‌توانستم

از آسمان و سقفِ اتاقم عذرخواهی می‌کردم

بابت همه‌ی شب‌هایی که به آن‌ها خیره شدم 

و چیزهایی را به یاد آوردم که باید فراموش می‌کردم ...!

• ماکسول دیاوه•

تمام دل‌خوشی جاده را به دردسر راه بخشیدم و حالا میان دروغ و ضربات نامنظمی از قلب سپری می‌شوم .

ماگمشده ترین تاریخ کوتاه مان هستیم .

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید

بنویسید که اندوه بشر بسیار است

هم از سکوت گریزان، هم از صدا بیزار

چنین چرا دلتنگم

چنین چرا بیزار ؟!

- فاضل‌نظری

آدميزاد موجود پشیمونیه، ‏پشیمون از کارهایی که کرده، ‏پشیمون از کارهایی که نکرده.

شب تاریک وبیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها ...

به یک جایی از ماجرا که می‌رسی، یک‌هو به خودت میای و متوجه می‌شی که این قصه، با باقی قصه‌هات فرق داره..

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

از همه‌چیز غم‌انگیزتر این بود که زندگی ادامه داشت. هرگز پایانی در کار نبود و دلیل اصلی صبح بلند شدن اغلب مردم همین بود؛ بلند می‌شدند نه به خاطر اینکه فرقی می‌کرد، بلکه به این خاطر که فرقی نمی‌کرد.