2777
2789
عنوان

دل نوشته های من 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 110 پست

مهربان باشید.

تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند.

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

مغزم درد میکند. 

پُرم از فکر و همهمه؛ علاجی نیست! 

اگر می‌توانستم مغزم را در می‌آوردم، در آغوش می‌کشیدمش و بعد می‌گذاشتمش در صندوق! 

از آن صندوق‌های قدیمی که یک قفل بزرگ هم دارد و در خانه مادربزرگ‌ها پیدا می‌شود. 

می‌گذاشتمش داخل آن و قفلش می‌کردم و کلیدش را هم می‌انداختم داخل انباری تاریک و پر از سوسک..!

در سن فسق و فجور هستم ..                                          اما روح آرامش ‌طلب و قلب‌ سالمندی دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای که چشمم زِ فراق تو شبی خواب نرفت 

دست من کاش شبی زیرِ سرت خواب رَوَد!

محمدعلی_قا# ئدی

من غشششش🥺🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

صبح‌ها پشت این درِ لعنتی هیچ‌چیزی جز دردو غم منتظر من نیست؛ حتی اتفاق‌های خوب هم دیگه تویِ این خونه غم زده پیدا نمی‌شه. باید نگاهم رو بر‌گردونم و به خودم نگاه کنم، خودمی که چه‌قدر فریاد برای زدن درونش هست و فقط از اون سکوت‌ش رو میشه شنید. من هنوز بلند می‌خندم. هنوز شب‌ها ساعتم رو رو کوک می‌کنم تا فردا تلاش کنم برای اینکه زندگی نکنم. هنوز خودم رو گول می‌زنم که چون نفس می‌کشم پس زنده‌م. و الان که فکر می‌کنم چه‌قدر گاهی زیاد نمی‌تونم بگم که دقیقا چمه.

مودم این روزا :)

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

آن شب که دلی بود

به میخانه نشستیم

آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم

از آتش دوزخ نهراسیم

که آن شب

ما توبه شکستیم 

ولی دل نشکستیم ...

همه خفتند بغیر از من و پروانه و شمع

قصه ما دو سه دیوانه دراز است هنوز..

پُشتِ لبخندی پنهان هرچیز.

روزنی دارد دیوارِ زمان،که از آن،چهرهٔ من پیداست

چیزهایی هست،که نمی‌دانم.

می‌دانم،سبزه ای را بکنم خواهم مُرد

می‌روم بالا تا اوج،من پُر از بال و پرم.

راه می‌بینم در ظلمت،من پر از فانوسم

من پر از نورم و شن

و پر از دار و درخت

پرم از راه،از پل،از رود،از موج

پرم از سایهٔ برگی در آب:

"چه درونم تنهاست"

_سهراب‌سپهری

با همه چیز درآمیز

و با هیچ چیز آمیخته مشو

«در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است

و نه با ارزش»

دکتر علی شریعتی‌.

این خیلی گوده

‌ ‌‌                                                 ‌     ‌
تو شاید اتفاقی چشمت بهم بخوره ولی من نگاهام اتفاقی نیست...کاش اینو یجوری حس کنی ؛)

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

عزیزم مرسی همراهی میکنی 

هروقت متن خوشگل و دلنشینی دیدی بزار حتما تاپیک قشنگی میشه ، منبع بیوگرافی میشه یجورایی😁