2777
2789

نه هیچ وقت چون تودارم و دوست ندارم ناراحت بشه

عوضش مامانم همیشه وقتی ناراحته به من میگه و من تا چندماه غصه میخورم حتی وقتی خودش اوکی شده

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه حسرت این مورد ب دلم مونده . ن ناراحتی ها ، صحبت کردن مثل یه رفیق باهاش تو دلم مونده .همیشه یا ...

یه گروه دارم اسمش آدونیسِ ؛ فقط خودم توش عضوم و یه اکانت حذف شده که خیال کنم یه دوست تو اون گروهه .

هر موقع مشکلی پیش میاد میرم اونجا مینویسم گریه میکنم خالی میشم میام بیرون

.

همیشه حسرت این مورد ب دلم مونده . ن ناراحتی ها ، صحبت کردن مثل یه رفیق باهاش تو دلم مونده .همیشه یا ...

اخی عزیزدلم به هرحال مادرشایدبلدنیستش که چجوری باهات صحبت کنه به دل نگیر

صحبت هات برام آشنا هست آدم بره با سنگ حرف بزنه بهتره تا خانواده 

بدتر درد میگذارم رو درد آدم میگن حالا پاشو برو 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
داشتم روانی میشدم ازدست شوهرم نتونستم نگم کسیو ندارم جزمادرم

اصلا نگو. من نمیگم، ب چند دلیل، اول اینک نظر مادرتون نسبت ب همسرت عوض میشه، شاید اصلا تو مشکلی ک پیش اومده شما مقصر باشی، اما با گفتن ب مادر هیچی بهتر نمیشه، فقط مادرتون نسبت ب همسرت بدبین میشه،🤌 احتمال داره بعدها ناخواسته از حرفات سواستفاده بشه، دیگ باید اون موقع شروع کنی ب اثبات همسرت ک بابا ، خیلی هم خوبه، حالا این مشکلات تو همه خانواده ها هست،👌 شاید شاید ب احتمال خیلی کم مادرتون از اون مشکلات شما، ب برادرت ، یا خاله ات بگه، شما یه درصد هم اگ احتمال بدی ، برا زندگی تون مشکل ساز میشه ..🙌.

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
اصلا و ابدا نگفتم مشکلاتم بزرگ نبودن کاری هم ازاون برنمیاد فقط ناراحتی برای سبک شدن خودت مادرتو درگی ...

نه خیلی زن عاقلیه اصلا احساسی برخوردنمیکنه به شوهرم همیشه احترام میزاره حتی موقعی که دعوامون باشه

اخی عزیزدلم به هرحال مادرشایدبلدنیستش که چجوری باهات صحبت کنه به دل نگیر

مادرم هیچ وقت سعی نکرد مادر باشه.

دکتر میخواد باشه هر قرصی که خودش صلاح میدونه بکنه تو حلق ما اخر شب با مسمومیت دارویی بریم بیمارستان.

مدیر میخواد باشه تو خونه داد بزنه همه ازش فرمان ببرن.

معلم میخواد باشه میخواد هرچیزی که تو اینستا و گوگل میبینه فکر کنه درسته و اونو به ما پیاده کنه و ما حتما اجرا کنیم.

اشپز میخواد باشه حتی تو پنیرم پیاز ممکنه قاطی کنه بده دستت مجبوری بخوری تا خودشو نفرین نکنه.

اما هیچ وقت هیچ وقت سعی نکرد دوست باشه

سعی نکرد رفیق باشه

سعی نکرد وقتی بهش یه چیزی میگی مث خودت راز نگه دار باشه

سعی کرد یدونه پسرشو از شوهرش بیشتر دوست داشته باشه شوهرشو از دختراش بیشتر.

سعی نکرد وقتی بهم دست درازی کردن پاچیدم از درون حالم بد بود بشینه پای حرفام

بعد دو سال ماجرا رو بفهمه بگه لابد یه کاری کردی ، کار ! اونم با پیر مرد 

تاپیکت یهو دلم رو ریخت بیرون معذرت میخوام..

.

نه هیچ وقت چون تودارم و دوست ندارم ناراحت بشهعوضش مامانم همیشه وقتی ناراحته به من میگه و من تا چندما ...

مامانم همیشه خیلی آرومم میکنه وکسیو ندارم جزاون گاهی چاره ای ندارم که بگم