ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیگم چون مامانم به شدت فکرش درگیر میشه دیابت و فشار خون هم داره حتی موقع زایمانمم شوهرم نذاشته بود بفهمه تا آوردنم تو بخش چون راه دوره میدونستیم نصف جون میشه
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه تا مجبور نباشم بهش نمیگم چون قضاوت بی جا میکنه و به کسی میگه
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
من مادر ندارم اما مادر شوهرم مث مادرمه واقعا زن خیلی پاک و معصومیه اولا بهش میگفتم در مورد دعواهامون و اینا بیچاره همش غصه میخورد ناراحت بود ولی بعدش تصمیم گرفتم دیگه نگم چون حالش بد میشع و اینکه با غصه خوردن اون چیزی حل نمیشه خودمون باید مشکلاتمون رو حل کنیم