2777
2789
اخ...من هر مادر و دختری میبینم باهم خوبن حسرت میخورم

دقیقا !!

هر موقع میبینم زنموم با دختر عموم چقدر رفیقن همیشه حسودیم میشه.

مامانم همیشه مارو با بقیه مقایسه میکنه، کاش حوصله نفرین هاشو میکردم میتونستم زبون بیارم بگم تو خودتو با مادرای اطرافت چی مقایسه میکنی ؟

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگو. من نمیگم، ب چند دلیل، اول اینک نظر مادرتون نسبت ب همسرت عوض میشه، شاید اصلا تو مشکلی ک پیش ...

مادرم اصلا آدمی نیست چیزی بهش بگی حتی به بابامم نمیگه چه رسیدخاله وبرادر خواهر توداره نظرشم تاحالا عوض مشده ولی خب ازلحاظ اینکه خودش غصه میخوره ناراحتم میگه همش استرس داشتم این سه روز توحالت بدبوده دیگه کشش نداره باید توخودم نگه دارم ازین به بعد خودخوری کنم

مادرم هیچ وقت سعی نکرد مادر باشه.دکتر میخواد باشه هر قرصی که خودش صلاح میدونه بکنه تو حلق ما اخر شب ...

وای انگار جای من صحبت میکنی، 

نشد یه بار اتفاق بدی که واسم افتاده رو توضیح بدم براش منو مقصر نکنه، فکر کن از بچگی تو همه موارد منو مقصر میدونست دیگه میترسیدم باهاش حرف بزنم، الانا بچه من که درحال دویدن میخوره زمین بازم منو مقصر میدونه که چرا مراقبش نیستی....

باوجود اینکه تمام خلاهای مادرم رو با عشق به بچم دارم جبران میکنم، میگه بچه برا ادم نمی مونه بیخود اینقدر قربونوصدقش نرو...

یه دیکتاتور سلطه طلب، اگه همیشه چشم بگم کاری نداره ولی خدا اون روزو نیاره که نظرم مخالفش باشه ابرو برام نمیذاره پیش پدر، همسابه، فامیل، حالا مثلا فک کن موضوع یه تشکر ساده از طرف من به شوهرم بوده، میگه چرا ازش تشکر کردی و ...

نمیشه یه غذا یا شیرینی درست کنم نگه اینا رو که قبلا خودم درست میکردم

وای این تاپیک دل منم ترکوند

وای انگار جای من صحبت میکنی، نشد یه بار اتفاق بدی که واسم افتاده رو توضیح بدم براش منو مقصر نکنه، فک ...

اشکال نداره دوستم، ولی من مطمعنم تو مادر بهتری برای بچت میشی.

جوری که وقتی بزرگ شد ازش پرسیدن بهترین دوستت کیه بگه مادرم.

:)💕

.

اشکال نداره دوستم، ولی من مطمعنم تو مادر بهتری برای بچت میشی.جوری که وقتی بزرگ شد ازش پرسیدن بهترین ...

امیدوارم

بعد نمازم با خدا دردو دل میکنم همیشه ازش میخوام من برا بچم اینطور مادری نشم

فک کن دیروز یه انگشتر جدید دستم دید، بابام گفت مبارکت باشه، مامانم گفت از این طلا اشغالیا دادی زدن برات..!!! جلو شوهرم انگار یه سطل اب یخ ریختن سرم.

ادم هیچی نداشته باشه یه مادر غمخوار داشته باشه همه مشکلات رو می تونه تحمل کنه.

امیدوارمبعد نمازم با خدا دردو دل میکنم همیشه ازش میخوام من برا بچم اینطور مادری نشمفک کن دیروز یه ان ...

میفهممت خیلی زیاد..

خدا تا اینجا بهمون صبر داده امیدوارم صبرمونو بیشتر کنه 

خیلی کم طاقت شدم و ساکت دیگه ..

.